03/05/2021 | Yazar: Kaos GL

Bu yıl “Akademinin Huzursuzluğunda Bir Tatlı Huzur” temasıyla dijital ortamda gerçekleşecek 11. SPoD Bahar Semineri’nin tarihleri belli oldu. Etkinliği izlemek için kayıt olmak gerekiyor.

11. SPoD Bahar Semineri: “Akademinin Huzursuzluğunda Bir Tatlı Huzur” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

“LGBTİ+ odaklı çalışmalar, LGBTİ+ temsillerine eleştirel bakış, queer yaklaşımlar, queer kuramı, beden ve duygu politikaları, kesişimsellik, sakatlık çalışmaları, feminizmler, transfeminizm, toplumsal cinsiyet ve cinsel yönelim çalışmaları, İstanbul Sözleşmesi, ayrımcılıklar, direnişler, aktivizm, göç, etnisite, bellek, tarih ve arşiv çalışmaları temalı akademik çalışmalar ve akademi kapsamında deneyim paylaşımları. Dahası 11. Bahar Semineri; LGBTİ+’ları, queer ve crip kuramı odağına alan eğitim, hukuk, tıp, sosyal hizmet, sosyoloji, edebiyat, sinema, sanat gibi her bir alanda çalışmalarını sürdüren veya çalışmalarını tamamlamış öğrencilerin, akademisyenlerin ve araştırmacıların başvurusuna açık.”

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD), gelenekselleşen bahar seminerlerinin on birincisini düzenliyor. COVID-19 pandemisine kadar yüz yüze düzenlenmiş olan Seminer “Akademinin Huzursuzluğunda Bir Tatlı Huzur” temasıyla 8-9 Mayıs’ta dijital ortamda gerçekleşecek.

Programına buradan göz atabileceğiniz Seminer’i izlemek için şuradan kayıt olmak gerekiyor. Seminer boyunca Türkçe işaret dili çevirisiyle birlikte İngilizce-Türkçe, Türkçe-İngilizce simultane çeviri sağlanacak. Etkinliğin katılım linki sadece kaydolan kişilerle paylaşılacak.


Etiketler: kültür sanat, eğitim
İstihdam