10/06/2021 | Yazar: Kaos GL

Lubunyalar İçin İş Hayatına Hazırlık Atölyesi 20 Haziran Pazar saat 14:30’da gerçekleşecek. Kayıt yaptırmayı unutmayın!

17 Mayıs’tan Lubunyalar İçin İş Hayatına Hazırlık Atölyesi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

LGBTİ+ toplumunu ve aktivizmini güçlendirmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren 17 Mayıs Derneği, Eylül Özcan ile “Lubunyalar İçin İş Hayatına Hazırlık Atölyesi” düzenliyor. Atölye 20 Haziran Pazar günü saat 14:30’da Zoom üzerinden gerçekleştirilecek.

Kayıt olmak için tıklayınız.

İş hayatına hazırlık sürecinin önemli noktalarına dair ipuçları ve deneyimlerin paylaşılacağı atölye üç oturumdan oluşacak.

14:30’da gerçekleşecek ilk oturumunda “Etkili CV Oluşturma Yöntemleri”nin ele alınacağı atölyede, özgeçmiş oluşturmanın aşamaları, etkili bir özgeçmiş için ipuçları ve özgeçmiş hazırlarken yapılan hatalara odaklanılacak. Atölye sonrasındaki günlerde ise isteyen katılımcıların CV’leri Eylül Özcan tarafından birebir görüşmelerle değerlendirilebilecek.

Atölyenin 15:15’te gerçekleştirilecek ikinci oturumunda ise “Yetkinlik Bazlı Mülakatlarda Soru Cevaplama Yöntemleri” ele alınacak. İşe alım süreçlerinin en önemli basamaklarından biri olan mülakatlara dair çeşitli ipuçlarına değinilecek olan oturumda mülakat süreci çeşitli açılardan değerlendirilecek. Atölye sonrasındaki günlerde ise Eylül Özcan, isteyen katılımcılarla birebir mülakat simulasyonu gerçekleştirecek.

16:00’da gerçekleşecek üçüncü ve son oturumda ise kariyer.net, linkedin gibi “Başvuru Platformlarında Profil Oluşturma” pratiği üzerinde durulacak.

Atölye akışı şöyle:

14:30 - Etkili CV Oluşturma Yöntemleri

15:15 - Yetkinlik Bazlı Mülakatlarda Soru Cevaplama Yöntemleri

16:00 - Başvuru Platformlarında Profil Oluşturma

Eylül Özcan kimdir?

7 Eylül 1995'de İzmir’de doğdum ancak İzmir’de çok kısa bir süre yaşadım. Toplam 10 yıl Kıbrıs, Kanada ve Ukrayna’da yaşadıktan sonra üniversiteyi İstanbul’da okudum. Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü birincilikle bitirdikten hemen sonra İnsan Kaynakları alanında işe başladım.

Organizasyonel gelişim uzmanı olarak perakende sektöründe yaklaşık 2 yıl çalıştıktan sonra Anadolu Efes'te Yetenek Kazanım ve İşveren Markası Uzmanı olarak 2 yıl çalıştım. Şimdi de Kraft Heinz firmasında Yetenek Kazanım Uzmanı olarak kariyerime devam ediyorum. 

İstanbul’da ailecek işlettiğimiz bir seramik atölyemiz var, boş zamanlarımı orada geçiriyorum. Buna ek olarak kamp yapmayı, fotoğraf çekmeyi ve film/müzik festivallerinde olmayı çok seviyorum.


Etiketler: insan hakları, çalışma hayatı
nefret