14/06/2021 | Yazar: Kaos GL

Aydın LGBTİ+ Dayanışması bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Aydın LGBTİQA+ Onur Haftası ve ilk Onur Yürüyüşü tarihini duyurdu.

2. Aydın LGBTİQA Onur Haftası geliyor: Sansüre nakka! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Aydın LGBTİ+ Dayanışması ilki geçtiğimiz yıl gerçekleşen Aydın LGBTİQA+ Onur Haftası’nın bu yılki tarihlerini duyurdu. “Sansüre Nakka” temasıyla 8-11 Temmuz tarihlerinde dijital ve yüzyüze olmak üzere belirlenen etkinlik programının detaylı hâliyle yakında duyuracağını belirten Dayanışma, haftanın 1. Aydın LGBTİQA+ Onur Yürüyüşü ile sona ereceğini müjdeledi:

“Bütün LGBTİQA+ camiasının Onur Ayı kutlu olsun!

 2. Aydın LGBTİQA+ Onur Haftası’nda bütün engellemelere ve yasaklamalara rağmen SANSÜRE NAKKA diyoruz. Yıllardır verdiğimiz LGBTİQA+ mücadelemiz asla son bulmayacak, Esat Eryaman’da transların yaşadıklarını, Bayram Sokak’ta transları evlerinden atmanızı, katledilen LGBTİQA+’ların davalarını detaylı soruşturmamanızı, kulüplerimizi kapatmanızı, kayyum atamalarınızı, hedef göstermelerinizi unutmadık unutturmayacağız!”

“İktidarın LGBTİQA+’lara uyguladığı bedensel, psikolojik şiddeti, iktidarın LGBTİQA+ları katledişini ve homofobik bir devlet oluşunu asla unutmayacağız! Bıkmadan usanmadan LGBTİQA+ mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Sizleri de dayanışma ve ‘sansüre nakka’ demek için çağırıyoruz!”

Ayrıntılı programını önümüzdeki günlerde kaosGL.org adresinde görebileceğiniz 2. Aydın LGBTİQA+ Onur Haftası ile ilgili gelişmeleri Aydın LGBTİ+ Dayanışması’nı Twitter, Instagram ve Facebook’tan takip ederek öğrenebilirsiniz.


Etiketler: yaşam
İstihdam