14/09/2020 | Yazar: Kaos GL

Genç Lezbiyen Gey Biseksüel Trans İnterseks Gençlik Çalışmaları ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği 2. Bi+ Forum programı açıklandı.

2. Bi+ Forum programı açıklandı! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İllüstrasyon: MadzoArt

 Genç Lezbiyen Gey Biseksüel Trans İnterseks Gençlik Çalışmaları ve Dayanışma Derneği (Genç LGBTİ+) Bi+ Onur Ayı kapsamında forum düzenliyor.

İlkinin 2019 yılında yapıldığı Bİ+ Forum pandemi tedbirleri nedeniyle online gerçekleşecek. Dernek etkinlikleri şöyle duyurdu:

“Bir Bi+seksüel Onur Ayı daha geldi çattı lubunya! Geçtiğimiz sene Bi+'lar olarak bir araya gelip kendi sorunlarımızı tartışabileceğimiz bir alan yaratmak ve monoseksizme karşı mücadelemizi güçlendirmek amacıyla çıktığımız Bi+ Forum maceramıza devam ediyoruz.

“Pandemi dolayısıyla geçtiğimiz yıl olduğu gibi fiziksel olarak bir araya gelemesek de telefon, bilgisayar ve tablet ekranlarından buluşmak için 23-27 Eylül tarihleri arasında 2. Bi+ Forum'da buluşuyoruz!”

2. Bi+ Forum programı şöyle:

23 Eylül Bi+seksüel Görünürlük Günü’nde önce YouTube canlı yayınında panel, sonrasında ise Instagram canlı yayınında DJ performansında buluşulacak.

23 Eylül’de saat 20:00'da Genç LGBTİ+ Derneği’nden Barış Azar ile ilk Bi+ Forum'dan bugüne Bi+ alanında neler yaşandığı konuşulacak. Ardından Bitopya'dan Umut Erdem ile monoseksüel ayrıcalığından, Bitopya'dan ve Bi+'ların dijital mecralarda yürüttüğü aktivizmden bahsedilecek.

26-27 Eylül tarihlerinde ise zoom toplantıları ile etkinlik tamamlanacak. Toplantılara katılmak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

 


Etiketler: yaşam
İstihdam