28/12/2012 | Yazar: Kaos GL

2012 yılını geride bırakırken, PinkNews.co.uk son on iki aydaki en önemli olaylara bir göz atıyor.

2012’nin En Garip ve Beklenmedik LGBT Hikâyeleri - 3 Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

9 – Trans gence, Katie Price’ın kılığına girip hesabından binlerce pound çekmekten uzaklaştırma emri verildi

18 yaşındaki trans genç Kerry Marshall, Katie Price’ın kılığına girip HSBC’nin yerel bir şubesinden iki kez Price adına £2,500 çekti.  Marshall hakkında uzaklaştırma emri verildi.
 
Price’ın yeni erkek arkadaşı, eşcinsel porno sitelerindeki görüntüleri sebebiyle Sun tarafından bu haftanın “eşcinsel ikonu” seçilmişti.
 
Marshall’ın ayrıca, ünlü modelin adını kullanarak bir Mazda MX5 ve birçok mücevher satın aldığı belirtildi.
 
8 – Rus aktivistler Madonna’ya“ahlakî yozlaşmaya sebep olmak”tan 10 milyon dolarlık tazminat davası açtılar
Dokuz “çaresiz” homofobik Rus aktivistinden oluşan bir grup, Madonna’nın geçen haftaki St. Petersburg konseri sırasında eşcinsel hakları lehine yaptığı konuşmanın sonucunda aşağılandıklarını iddia ederek ünlü sanatçıya 10 milyon dolarlık tazminat davası açtı.
 
Neyse ki, Madonna hakkındaki suçlamalardan beraat etti. Fakat, 2012’nin ünlü şarkıcı için kolay bir yıl olduğu söylenemez; Sir Elton John’un kendisine “kahrolası panayır striptizcisi” demesi ve kariyerinin bittiğini iddia etmesi nedeni ile ikilinin uzun zamandan beri süren bir davaları bulunuyor.
 
7 – Avustralya “eşcinsel çay” çeşitlerini piyasaya sundu
Avustralya’da LGBT sağlığı konusundaki yardım derneklerinin yararına çıkarılan eşcinsel çaylarının piyasaya sürülüşü, ülkedeki Mardis Gras kutlamaları ile de aynı zamana rastlıyor.
 
DiversiTEA çeşitleri sekiz harmandan oluşuyor: B!tch Please, Disco Ball, D.R.A.M.A Queen, F@g H@g, French Tickler, Pearl Necklace, Pinkies Up ve Pride.
 
B!tch Please, ateşli bir içme deneyimi yaratmak için acı biber içerirken, D.R.A.M.A. Queen ıhlamur, limon kabuğu ve papatya karışımıyla stresli içicilere bir rahatlık hissi veriyor.
 
Çeviri: Birce Pakkan

Etiketler: yaşam, dünyadan
İstihdam