02/01/2013 | Yazar: Kaos GL

PinkNews.co.uk 2012 yılındaki en önemli LGBT olaylarına bir göz atıyor.

2012’nin En Garip ve Beklenmedik LGBT Hikâyeleri - 4 Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
6 – Genç tenisçi Laura Robson, yanlışlıkla evlilik eşitliği protestosunda bulundu
 
Yükselişteki 17 yaşındaki İngiliz tenisçi Laura Robson, Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nda taktığı gökkuşağı rengindeki tokasıyla, bilmeden de olsa homofobik tenis oyuncusu Margaret Court’a yapılan protestonun tarafı oldu.
 
5 – Mormon Kilisesi, üyelerine eşcinsellere karşı nazik olmalarını öğütleyen bir internet sitesini yayına sürdü
Mormon Kilisesi liderleri, kilisenin hala eşcinsel evliliğe karşı olmasına rağmen, üyelerinin eşcinsellik tartışmalarında daha merhametli olmalarını öğütleyen yeni bir internet sitesini yayına soktu. Bu olay sonucunda 150 Mormon toplu bir şekilde üyelikten çekildi.
 
İnternet sitesi ayrıca gey ve lezbiyen Mormonların, bu mezhepte kalmasını istedi. Yazının başlığı: “Birbirini Sevmek: Aynı Cinste Cinsel Çekicilik Konusunda bir Tartışma” ve Mormon Kilisesi’nin yüksek otoritelerinin görüşünü aktardığı iddia ediliyor.
 
4 –Susan Boyle yanlışlıkla Twitter’dan hayranlarını ‘anal partisi’ne davet etti

Britain’s Got Talent yarışmasının yıldızı Susan Boyle ve halkla ilişkiler ekibi, Twitter’da sanatçının “Susan album party” olarak okunması beklenen  #susanalbumparty etiketinin bir ‘anal partisi’ daveti olarak algılanması, eğlence kaynağı oldu.
 
Twitter’da gündeme oturan bu hata, bir eğlence konusu haline geldi.  
 
Ed Harris ‏(@Ed__Harris) tweetledi“#susanalbumparty’ye davet edildim. Yağı kendimiz mi getiriyoruz yoksa orada bulunuyor mu?”

Andy Parsons ‏(@andypars) tweetledi: “Susan Boyle ile anal keyfi çok da isteyeceğim bir şey değil…” 


Etiketler: yaşam, dünyadan
İstihdam