26/12/2012 | Yazar: Aylime Aslı Demir

Kaos GL Derneği, 2013’e erken bir merhaba diyor. ‘Lubunyalar gullümü ve habbeyi sever’ konseptiyle hazırlanan partiye herkesi eğlenmeye davet ediyor.

2013 Lubun Yılı Olacak! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL Derneği, 2013’e erken bir merhaba diyor. Kaos GL Derneği’nin organizasyon koordinatörü Aylime Aslı Demir, 2013 yılının “Lubun yılı olacağını” söyledi. “Lubunyalar gullümü ve habbeyi sever” konseptiyle hazırlanan partiye herkesi eğlenmeye davet ediyor.
Partinin ağır konuğu ise, Fazilet Veresiye Dargınayrılmayalım Hanımefendi olacak. Demir, ““bol gullüm alıkılacağını” söylerken Dargınayrılmayalım Hanımefendinin de 2013 planlarını ilk kez Kaos GL’nin yeni yıl partisinde açıklayacağını belirtti.
Kaos GL Derneği yaptığı açıklamada, homofobi ve transfobi karşıtı herkesi yeni yılı Kaos GL ile birlikte karşılamaya davet etti: Kimilerimiz için oldukça can sıkıcı geçti bu yıl. Medyada olsun, sokakta evde ve diğer mekânlarda olsun pek çok sorunla karşılaştık; homofobiye, transfobiye ve elbette bifobiye de maruz bırakıldık, zaman zaman mekânlardan atıldık.
Tabii ki bunlardan yılmayıp koca bir yılda bu mücadeleyi güçlendirmek için uğraştık.
Hep beraber bu yılın yorgunluğunu bu partide atalım istiyoruz. Dilek ağacında herkes dileklerini paylaşsın, dans edip eğlenelim diyoruz. Ve herkesleri partimize bekliyoruz.

Tarih: 29 Aralık 2012, Cumartesi
Saat: 21.00
Yer: Deppo Performance Park Mithatpaşa Caddesi 62 Kızılay-Ankara
Bilet: 10 tl (kapıdan temin edilebilir) – bilet fiyatına sex on the beach shot dahildir.

İletişim için: 230 0358 / asli@kaosgl.org 


Etiketler: yaşam
İstihdam