21/09/2022 | Yazar: Kaos GL

Genç LGBTİ+ Derneği’nin bu sene #BiİhtimalBiliyorum temasıyla gerçekleştireceği 4. Bi+ Forum, “Bi+’lar Anlatıyor” canlı yayını ile açılacak.

4. Bi+ Forum, “Bi+’lar Anlatıyor” etkinliğiyle başlıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Genç LGBTİ+ Derneği, bi+ kimlikleri görünür kılmak, bi+ fobi ve bi+ silinmesine karşı mücadele etmek ve bi+’lara kendini ifade edebilecekleri alanlar açmak için Bi+ Forum’un dördüncüsünü düzenliyor. 4. Bi+ Forum, 23 – 26 Eylül tarihlerinde #BiİhtimalBiliyorum temasıyla gerçekleşecek.

Forum etkinlikleri 23 Eylül Bi+ Görünürlük Günü’nde saat 19:00’da gerçekleşecek bi+ aktivistlerle YouTube canlı yayını ile başlayacak. Açılış etkinliğinde Hatice Demir, Marsel Tuğkan, Duygu Yayla ve Barış Azar bi+'ların sıklıkla karşılaştığı klişeleri, içeriden ve dışarıdan gelen fobileri, bi+ olarak deneyimlerini anlatacak.

Devamında…

4. Bi+ Forum, 24 Eylül’de Zoom’da gerçekleşecek kapalı (sadece bi+ katılımcılara açık) oturum ile devam edecek. 25-26 Eylül’de ise ruh sağlığı alanında çalışan uzmanlara yönelik etkinlikler ile forum sona erecek.

Bi+ kelimesi birden fazla cinsiyete karşı duygusal ve/veya cinsel çekim hisseden kişileri tanımlayan bir çatı kelimedir.


Etiketler: yaşam
İstihdam