23/09/2022 | Yazar: Kaos GL

4. Bi+ Forum, ruh sağlığı uzmanlarına yönelik “Bifobi ve Danışanlarla Çalışmak” ve “Bi+ların Psikolojik Sağlığında Konuşulmayanlar ve Destek İhtiyaçları” atölyeleriyle sona erecek.

4. Bi+ Forum, ruh sağlığı uzmanlarına yönelik atölyelerle sona erecek Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Genç LGBTİ+ Derneği, bi+ kimlikleri görünür kılmak, bi+ fobi ve bi+ silinmesine karşı mücadele etmek ve bi+’lara kendini ifade edebilecekleri alanlar açmak için Bi+ Forum’un dördüncüsünü düzenliyor. 4. Bi+ Forum, 23 – 26 Eylül tarihlerinde #BiİhtimalBiliyorum temasıyla gerçekleşecek.

Programda 25-26’de ruh sağlığı alanında çalışan uzmanlara yönelik iki etkinlik yer alıyor: 25 Eylül Pazar günü saat 11:00’de Uzm. Dr. Seven Kaptan ile “İçselleştirilmiş Bifobi ve Danışanlarla Çalışmak” atölyesi gerçekleşecek. 4. Bi+ Forum, 26 Eylül Pazartesi günü 20:00’de Klinik Psikolog Begüm Babuşçu ile gerçekleştirilecek “Bi+’ların Psikolojik Sağlığında Konuşulmayanlar ve Destek İhtiyaçları” atölyesiyle sona erecek.

Atölyelere kimler katılabilir?

Psikolog, psikiyatri uzmanı ve psikolojik danışman ve rehberler ile bu alanlarda lisans diplomasına sahip ve uzmanlık eğitimine devam edenler (psikiyatri asistanları, yüksek lisans ve/veya doktora eğitimine devam edenler) katılım için başvurabilirler.

Başvuru için formu eksiksiz doldurmanız yeterli. Son başvuru tarihi 23 Eylül Cumartesi saat 18:00. Katılımcı listesi ve kabul bilgisi 24 Eylül Cumartesi saat 13:00’a dek tarafınıza iletilecek.

Bilgi ve başvuruya ilişkin sorularınız için dernek@genclgbti.org e-posta adresinden derneğe ulaşabilirsiniz.

Programda neler var?

Forum etkinlikleri 23 Eylül Bi+ Görünürlük Günü’nde saat 19:00’da gerçekleşecek bi+ aktivistlerle YouTube canlı yayını ile başlayacak. 24 Eylül Cumartesi günü ise bi+ özneler forum etkinliğinde bir araya gelecek.

Bi+ kelimesi birden fazla cinsiyete karşı duygusal ve/veya cinsel çekim hisseden kişileri tanımlayan bir çatı kelimedir.


Etiketler: yaşam, sağlık, sağlık hakkı
İstihdam