29/03/2016 | Yazar: Gözde Demirbilek

6. Anadolu Jam 18-25 Haziran tarihlerinde Yeniköy’de gerçekleşecek.

6. Anadolu Jam uyanışa çağırıyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

6. Anadolu Jam 18-25 Haziran tarihlerinde Yeniköy'de gerçekleşecek. 

Anadolu Jam, Türkiye’nin dört bir yanından insanların bir araya geldiği; başka bir dünyayı tahayyülünde, bu bu tahayyüle giden yolun bireysel dönüşümden geçtiğini savunan bir buluşma. Şiddetsiz iletişim araçları kullanılarak katılımcıların kendileriyle ve başkalarıyla bağ kurup kalpten iletişime geçtiği ve birbirinin hikayesine can kulağı verdiği bu buluşma; farklılıkların kutlanıp, aynılıkların keşfedildiği bir topluluk deneyimi yaşatıyor.

Uyanışa ve dönüşüme çağıran Anadolu Jam, bu sene 18 - 25 Haziran tarihlerinde Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Yeniköy köyünde gerçekleşecek. 

Anadolu Jam'e katılmak için buradan başvurabilirsiniz.

"Jam bir uyanış yolculuğudur"

Daha önce Jam katılımcısı olan Elif, buluşma deneyimini şöyle ifade ediyor: 

“Jam benim için kendi ellerimle bir bir üzerime diktiğim katmanlarımı soyduran, ruhuma nefes delikleri açıp daha evvel hiç hissetmediğim güzellikleri yaşatan, unuttuğum hayatımı dönüştürme cesaretini hatırlamama vesile olan en güzel yolculuk… Bir yaşayan olarak var olduğumu ve tüm canlılarla aramdaki kopmaz bağı fark ettiğim, kendi yaşamıma ve harika dostlarımın yaşamlarına dokunma şansına sahip olduğum; “uyandığım” bir deneyim. Ve çeşitli hikâyelere açılan bir kapı...”

Anadolu Jam ile ilgili kapsamlı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.


Etiketler: yaşam, ekoloji
nefret