15/10/2021 | Yazar: Kaos GL

Toplumsal Dayanışma için Psikologlar Derneği, Eleştirel Psikoloji Sempozyumu’nun yedincisini “Özgürleşme” temasıyla çevrimiçi ortamda gerçekleştirecek.

7. Eleştirel Psikoloji Sempozyumu: Özgürleşme Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Toplumsal Dayanışma için Psikologlar Derneği, 7. Eleştirel Psikoloji Sempozyumu’nu “Özgürleşme” temasıyla 22-24 Ekim 2021 tarihlerinde çevrimiçi ortamda gerçekleştirecek.

Sempozyum, psikoloji alanıyla ve ilgili disiplinlerle ilişki kuran eleştirel yönelimli araştırmacıları, uygulamacıları, öğrencileri, fikir üretme ve paylaşma arzusu taşıyan herkesi bir araya getirmeyi amaçlıyor. Bu nedenle, sempozyumda, özgürleşme temasının yanı sıra psikoloji bilgi ve pratiğinin eleştirisine, toplumsal eleştiriye ve çeşitli güncel meselelere dair tüm eleştirel çalışmalara, ayrıca başka coğrafyalardan ve dillerden gelecek bildirilere de yer verilecek.

Sempozyum herkesin katılımına açık; tüm oturumlara ücretsiz katılabilirsiniz. Buradan kayıt formunu doldurmanız katılımınız için yeterli olacak.

Üç gün boyunca devam edecek sempozyumun hangi günlerine katılacağınızı formda işaretleyebilirsiniz. Katılmak istediğiniz günler doğrultusunda linkler gönderilecek.

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için elestirelpsikolojisempozyum@gmail.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.


Etiketler: yaşam
İstihdam