12/07/2013 | Yazar: Evren E. Çakmak

Sistemin ‘temizlediği’ paçavralar olarak bir araya geldik. Şimdide paçavraları Ahmet Yıldız için bir birine dikiyoruz. Heteroseksist nefret tarafından katledilen Ahmet Yıldız’ı ölümünün 6. yıl dönümünde dikişle, nakışla, sözle, dirençle anıyoruz.

Kaos GL Derneği ve Ethem Sarısülük Parkı Pankart Atölyesi bu hafta sonu Ethem ve Ahmet’i birlikte anacak.

Sistemin “temizlediği” paçavralar olarak bir araya geldik. Şimdi de paçavraları Ahmet Yıldız için bir birine dikiyoruz.  Heteroseksist nefret tarafından katledilen Ahmet Yıldız’ı ölümünün 6. yıl dönümünde dikişle, nakışla, sözle, dirençle anıyoruz.

2008 yılında katledilen arkadaşımız Ahmet Yıldız için hep birlikte paçavra dikiyoruz. Pazar günü saat 13.00’de Ethem Sarısülük Parkında yapacağımız “dikişli anmaya” herkesi bekliyoruz. Bir yandan Ethem Yoldaş için pankart yaparken diğer yandan da dikiş makinesi başında kardeşimiz Ahmet Yıldız’ı ve nefret cinayetlerinde katledilen diğer arkadaşlarımızı anacağız.

Giymediğin tişörtünü, bezini, kumaşını, paçavranı, mendilini alıp gelebilir, makinenin başına oturup dikebilir ya da Ahmet için, Ethem için bir şarkı söyleyebilirsin.

Tarih: 14 Temmuz, Pazar, 13.00

Yer: Ethem Sarısülük Parkı, Kolej Ahmetler Postanesi yanı, 96’lar köprüsü altı.

İletişim: evren@kaosgl.org

 


Etiketler: yaşam
İstihdam