10/12/2010 | Yazar: Kaos GL

24 yaşındaki yıldız önceki gece katıldığı GLAAD (Hakarete Karşı Gey ve Lezbiyen Birliği) toplantısında kendisinin de bir lezbiyen olduğunu açıkladı.

Amber Heard: 24 yaşındaki yıldız önceki gece katıldığı GLAAD (Hakarete Karşı Gey ve Lezbiyen Birliği) toplantısında kendisinin de bir lezbiyen olduğunu açıkladı.

Heard, AfterEllen.com adlı siteye verdiği röportajda 'Kariyerimin bu noktasında lezbiyenliğimi açıklayıp açıklamamayı çok düşündüm' diye konuştu.

Heard 'Bence eğer bir şeyi saklar ya da inkar ederseniz onun yanlış olduğunu kabul etmiş olursunuz. Oysa hatalı olduğum duygusundan hiç hoşlanmıyorum' dedi.

Amber Heard 'Artık cinsel kimliğimi saklamak istemediğim için bu açıklamayı yaptım' diye konuştu.

Gerçek adı Amber Laura Heard olan genç ve güzel oyuncu 22 Nisan 1986'da dünyaya geldi. İlk olarak Friday Night Lights (Zafer Gecesi)'da beğeni toplayan Heard daha sonra Tek Başına, Vahşet Partisi ve Rehine gibi filmlerde rol aldı. Asla Pes Etme adlı yapımda oyunculuğu iyice pekişti ve bir kaç filmde daha rol aldı. En son Zombieland filminde rol alan Heard 2008 yılında Maxim dergisinin en seksi 100 kadın yarışmasında 21.sırayı aldı.


Etiketler: yaşam, dünyadan
İstihdam