17/10/2023 | Yazar: Seçin Tuncel

Sportif Lezbon, Küründen United’ı Ankara’da ağırladı.

Ankara’da dayanışmaya pas, yalnızlaşmaya gol! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Ankara'da bulunan Sportif Lezbon spor kulübü, 14 Ekim tarihinde İstanbul takımı olan Küründen United’ı Ankara’da ağırladı.

İki takımın oyuncu ve taraftar gruplarının birlikte eğlendiği dostluk maçı, LGBTİ+’ların spor alanında sözlerini ve sloganlarını üretebilmeleri adına keyifli bir araç oldu.

Sportif Lezbon maçın ardından Instagram profilinde “Birlikte oyun arkadaşlığı yapmaktan çok mutlu olduk. En başta onlara, sonra bu maçta bizi seyircisiz bırakmayan sevgili taraftarlarımıza çok teşekkürler” dedi.

Küründen United ekibi ise sosyal medya hesabından “Kadrajlara zor sığdık, siz bi de onu bizim kalbimize sorun dolduk taştık. Birbirimizden güç alarak evlerimize döndük, Sportif Lezbon’a konuk olduk çok da iyi oldu birlikten kuvvet doğdu, teşekkürler Angara” açıklamasıyla etkinliğin videosunu paylaştı.

Her iki takım da maçlarında yarışsız ve skorsuz bir oyun anlayışına sahip olduklarını belirterek maçta “lubunyalık kazandı” dedi. 

Gecenin sonunda Kaos GL derneğinin destek olduğu partide sporcular ve taraftarlar birlikte eğlendi. 90’lar temalı partide DJ Pasiflora çaldı.


Etiketler: yaşam, spor
İstihdam