24/07/2017 | Yazar: Kaos GL

Sporun bedenimizi özgürleştirme yollarından biri olduğuna inanan Atletik Dildoa, Ağustos sonunda Queer Olympix düzenleyecek.

Atletik Dildoa’dan ‘Queer Olympix’ Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sporun bedenimizi özgürleştirme yollarından biri olduğuna inanan Atletik Dildoa, Ağustos sonunda Queer Olympix düzenleyecek.

Atletik Dildoa, Ağustos ayında “Queer Olympix” düzenliyor. 25-26-27 Ağustos tarihlerinde Heybeliada Kalamış’ta yapılacak olimpiyatların çağrı metni şöyle:

“Lgbti+ ve kadın olmak, kenti kullanırken bizi ister istemez çeşitli manevraları öğrenmeye, öz savunma tekniklerine, türlü türlü stratejilere sürüklüyor. Özellikle son dönemde siyasi ve toplumsal baskının kamusal alanda getirdiği kısıtlamalar, büyük meydanlarda yaşadığımız coşkulu direnişlere ve eğlencelere imkan tanımıyor ne yazık ki… Bir süredir kentin çeşitli yerlerindeki halı sahalarda futbol oynayan kadınlar ve lgbti+ bireyler olarak, özlediğimiz kalabalıkları spor aracılığıyla yaratabilir miyiz, “kamusal alanda varız” cümlesini bir de sporla kurabilir miyiz diye sorduk kendimize ve bu etkinliğin hazırlıklarına koyulduk. Sporun kitleleri birleştirici gücünün yanı sıra bedenimizi özgürleştirmenin yollarından biri olduğuna inanarak bu deneyimin imkanını gelin birlikte ve İLK KEZ yaratalım diyoruz!”

Gönüllülere çağrı

Atletik Dildoa, olimpiyatları örgütlemek için gönüllüleri de davet ediyor:

“- Esnek çalışabilecek

- Ordan oraya koşturabilecek

- Spor deneyimi olan…

Gibi bir listeden çok enerjinize, düşünsel ve fiziksel tüm yardımlarınıza talibiz! Pek gullüm ekibimize dahil olacak gönüllü arkadaşlar arıyoruz. İşin neresinden tutabileceğinizi belirten bir mail atarsanız biz sizi ariciiiiz!!

atletikdildoa@gmail.com

Program yakında açıklanacak

Queer Olmpix programı yakında açıklanacak. O vakte kadar takipte kalın.


Etiketler: yaşam, spor
İstihdam