13/04/2013 | Yazar: Kaos GL

"Yanlış anlaşılma için birilerini kırdıysam özür dilerim.’

Ayşe Erbulak özür diledi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kanaltürk’te yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Ayşe Erbulak, oğlu Dağhan Külegeç ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. ‘Survivor’ adlı yarışma programında yarışan oğlu Dağhan için “gey olmasını istemezdim” şeklinde açıklamada bulunan Erbulak’a sözlerinden dolayı bir çok kişi tepkisini dile getirmişti.
 
Açıklamasının çarpıtıldığını belirten Ayşe Erbulak, bu yüzden ‘hayatının en zor günlerinden birini geçirdiğini’ belirterek kendisi için yapılan özür çağrılarına twitter üzerinden yanıt verdi:
 
“Bir açıklama ve özür…"
‘Oğlumun gay olmasını istemezdim’ cümlesi uzunca bir blok konuşma içinde geçen bir cümledir. burada magazinel bir kılıf söz konusudur ve bu cümle içinden cımbızlanmıştır. Benim demek istediğim bu değildir. Yakın çevremde çok sevdiğim insanlar içinde “gay” olanlar vardır ve zaten insanları ASLA sınıflandırmadığımdan ortada yanlış anlaşılmış bir durum söz konusudur. Bu benim görüşüm değildir. YANLIŞ ANLAŞILMA İÇİN BİRİLERİNİ KIRDIYSAM ÇOK ÖZÜR DİLERİM…”
Erbulak kendisini yargılayanların programın videosunu izlemelerini istemişti. Açıklamanın yer aldığı videoyu şu linkten izleyebilirsiniz: http://tvarsivi.com/ayse-erbulak-daghanin-gay-olmasini-istemezdim-11-04-2013-izle-e_95439.html

  


Etiketler: yaşam
İstihdam