28/02/2012 | Yazar: Gülistan Aydoğdu

Bu yıl 4.sü gerçekleşen Baki Koşar Nefret Suçlarıyla Mücadele Etkinlikleri 26 Şubat Pazar günü yapılan yürüyüş ile tamamlandı.

Baki Koşar Ödülü İstanbul LGBTT’nin Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Baki Koşar Ödülü İstanbul LGBTT’nin
Bu yıl 4.sü gerçekleşen Baki Koşar Nefret Suçlarıyla Mücadele Etkinlikleri 26 Şubat Pazar günü yapılan yürüyüş ile tamamlandı.
 
İzmir Siyah Pembe Üçgen Derneği tarafından bu yıl 4.’sü verilen Baki Koşar Nefret Suçlarıyla Mücadele Ödülü’ne, İstanbul LGBTT Derneği layık görüldü.
 
Nefret cinayeti nedeniyle hayatını yitiren gazeteci Baki Koşar anısına düzenlenen Baki Koşar Nefret Suçuyla Mücadele etkinlikleri kapsamında verilen ödüller sahiplerini buldu. Bu yılki ödülün sahibi İstanbul LGBTT Derneği oldu.
 
İzmir Siyah Pembe Üçgen Derneği tarafından dört yıldır yapılan etkinlikler, bu yıl da bir haftadır atölye, forum, sergi, film gösterimleri ile devam etti. Baki Koşar Nefret Suçlarıyla Mücadele Ödülü ise dün akşam düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Ödülü, İstanbul LGBTT’den Şevval Kılıç ile Ebru Kıran aldı.
 
80’lerde Lubunya Olmak
Etkinlikler kapsamında 80’lerde Lubunya Olmak kitabının tanıtımı yapıldı. Pembe Hayat LGBTT Derneği üyesi Belgin Çelik ve Ahu Sezen 80’lerde trans bireylerin deneyimlerini aktardılar.
 
Nefret Suçlarına Karşı Ses Çıkart!
İzmir Siyah Pembe Üçgen Derneği tarafından dört yıldır yapılan etkinlikler atölyeler, forum,  sergi, film gösterimleri yapıldı. Nefret Suçlarıyla Mücadele Yürüyüşü ile etkinlik tamamlandı. 

Etiketler: yaşam
İstihdam