30/07/2011 | Yazar: Kaos GL

Türkiye Ayıları’nın Ocak 2006’da sıfırıncı sayı ile başlayan, İnternet ortamında ücretsiz olarak yayınlananelektronik dergisi BEaRGi’nin 45. Sayısı çıktı.

BeaRGi 45. Sayısıyla Yayında Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Türkiye Ayıları’nın Ocak 2006’da sıfırıncı sayı ile başlayan, İnternet ortamında ücretsiz olarak yayınlanan elektronik dergisi BEaRGi’nin 45. Sayısı çıktı.
 
Bir yaşam tarzı dergisi olarak görülen Beargi, ayılar üzerine odaklansa da, sadece ayılar üzerine değil, genel olarak tüm eşcinselleri de ilgilendiren konular üzerine, Flash teknolojisi kullanarak, rengarenk, hareketli ve bazen sesli bir dergi. Her sayısının birkaç bin kişiye eriştiği söyleniyor.
 
Genel olarak model fotoğrafını kapak yapan Beargi; 45 numaralı Ağustos 2011 sayısında kapak konusunu İstanbul Onur Yürüyüşü olarak seçilmiş, iç sayfalarda da bu konuda geniş bir galeri yayınlanmış. Aynı sayfalarda You Tube üzerinden Onur Yürüyüşü videolarının izlenebileceği bir link de var.
 
“Türkiye Devleti’ne Açık Mektup”tan, son günlerin gelişmelerine eşcinsel bir gözle bakışa, sağlık köşesindeki ‘Hemoroid ve Tedavisi’ne, Ahmet Yıldız üzerine ropörtajdan, dizi yazılara, çeşitli konulardaki denemelerden televizyon, müzik ve sinema sayfalarına kadar çeşitli konuları içeren Beargi’ye www.beargi.com ya da www.ayilar.net/beargi adreslerinden erişebilirsiniz. Önceki sayılara da aynı adreslerden erişmek mümkün.
 
Beargi, okuyuculardan gelen içeriğe de açık. Son sayfalarda bu konuda gerekli bilgiler verilmiş.

Etiketler: yaşam
İstihdam