29/10/2012 | Yazar: Umut Güner

Zenne filminin yansımalarından, 2012 Londra Olimpiyatlarına, Türkiye’deki LGBT örgütlerin etkinliklerinden Dünyadaki ayı etkinliklerine kadar dolu dolu bir sayı ile okurlarına yeniden merhaba diyor.

Beargi 46. Sayısı ile yeniden yayında!Beargi’nin 46.Sayısıyla Yayında Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

14 ay aradan sonra Beargi dergisi yeniden okurları ile buluşuyor. Zenne filminin yansımalarından, 2012 Londra Olimpiyatlarına, Türkiye’deki LGBT örgütlerin etkinliklerinden Dünyadaki ayı etkinliklerine kadar dolu dolu bir sayı ile okurlarına yeniden merhaba diyor.

 
Bearginin editörü Mali Bearginin yeni sayısına ilişkin: Tam 14 aydan sonra, tekrar MERHABA!
Ümidi kestiğinizi, artık beklemediğinizi biliyorduk. Neredeyse biz bile, kendimizden ümidimizi kesmiştik. Sonra; hayatın bizi ezdiği durumlardan, başımızdaki dertlerden, öncelik verdiğimiz diğer uğraşlarımızdan, boşluk yaratıp “tekrar” demeye karar verdik. Geçen sürede arayıp soran, bizi merak eden dostlarımıza da haklarını vermeliyiz ki, sabırla beklediler. Eksiksiz bir sayı çıkarmaya çalıştık. Özellikle Limonağacı’na bu konuda teşekkür etmeliyiz. Kuzey Yıldızım’ın son bölümü de yayınlanmış oldu. İnanmazsınız ama, yeni diziler bile başlattık. Evet, bu “gitmedik, buradayız, yine burada olacağız” sözü verdiğimiz anlamında…
Umarız desteğinizi devam ettirir ve beğenirsiniz.
 
 
 

Etiketler: yaşam
nefret