24/05/2012 | Yazar: Kaos GL

Berlin’de bugün (24 Mayıs) başlayan ‘Politicizing Trans/Trans_forming Politics’ başlıklı etkinlik haftası kapsamında İstanbul’da bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan Trans Pride ile dayanışma amacıyla iki etkinlik düzenleniyor.

Berlin’de İstanbul Trans Pride’la Dayanışma Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Berlin’de bugün (24 Mayıs) başlayan “Politicizing Trans/Trans_forming Politics” başlıklı etkinlik haftası kapsamında İstanbul’da bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan Trans Pride ile dayanışma amacıyla iki etkinlik düzenleniyor.
 
İstanbul LGBTT Derneği tarafından organize edilen Trans Pride Haftası’na destek amacıyla gerçekleştirilecek etkinliklerin ikisi de 27 Mayıs pazar günü Berlin’in meşhur mekanlarından ve çok sayıda konser ve partiye ev sahipliği yapmış olan Südblock‘ta.
 
İlk etkinlik dernekten aktivist Şevval Kılıç‘ın konuşmacı olarak katılacağı sunum/söyleşi. “Trans-Seks İşçiliği ve İstanbul’da polis şiddeti” Söyleşi İngilizce yapılacak ve dileyenler için Türkçe çeviri olacak. Söyleşinin başlama saati 17.00
 
Söyleşinin ardından aynı mekanda saat 21.00′de bir dayanışma partisi başlayacak. “Dünya yerinden oynar!” isimli partide Melike Çınar, Skyler Braeden Fox, Tamás Jules, Emy Femme, Anna Peak spoken word performanslarıyla sahne alacaklar. Gecenin dj’leri ise DJ AmIrani, Lisalotta P. ve DJ İpek İpekçioğlu. Partinin sunucuları Rüzgar B. & Bawer Ç.
 
Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için: http://www.facebook.com/events/347071035356282/?ref=ts

Etiketler: yaşam
İstihdam