22/09/2022 | Yazar: Kaos GL

Genç LGBTİ+ Derneği’nin bu sene #BiİhtimalBiliyorum temasıyla gerçekleştireceği 4. Bi+ Forum, bi+ öznelerin kendilerini konuşacakları forum etkinliğine davet ediyor.

Bi+ Forum dördüncü kez bi+’ları bir araya getiriyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Genç LGBTİ+ Derneği, bi+ kimlikleri görünür kılmak, bi+ fobi ve bi+ silinmesine karşı mücadele etmek ve bi+’lara kendini ifade edebilecekleri alanlar açmak için Bi+ Forum’un dördüncüsünü düzenliyor. 4. Bi+ Forum, 23 – 26 Eylül tarihlerinde #BiİhtimalBiliyorum temasıyla gerçekleşecek.

Bi+ Forum bu sene de sadece bi+ öznelere açık bir forum düzenliyor. 24 Eylül Cumartesi günü saat 12:00’de Zoom platformu üzerinden dijital ortamda gerçekleşecek ve kendini bi+ şemsiye tanımlayan herkese açık olacak olan forumda özneler kendi gündemlerini konuşacak.

Etkinliğe katılmak için buradan kayıt olmak gerekiyor.

Programda neler var?

Forum etkinlikleri 23 Eylül Bi+ Görünürlük Günü’nde saat 19:00’da gerçekleşecek bi+ aktivistlerle YouTube canlı yayını ile başlayacak. 25-26 Eylül’de ise ruh sağlığı alanında çalışan uzmanlara yönelik etkinlikler ile forum sona erecek.

Bi+ kelimesi birden fazla cinsiyete karşı duygusal ve/veya cinsel çekim hisseden kişileri tanımlayan bir çatı kelimedir.


Etiketler: yaşam
İstihdam