16/09/2019 | Yazar: Kaos GL

Genç LGBTİ+ Derneği’nin düzenlediği Bi+ Forum’un herkese açık etkinlikler programı belli oldu.

Bi+ Forum programı belli oldu! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

 

Genç LGBTİ+ Derneği’nin düzenlediği Bi+ Forum’un herkese açık etkinlikler programı belli oldu.

İzmir Genç LGBTİ+ Derneği, 21-22 Eylül tarihlerinde Biseksüel Görünürlük Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor. “Bi+ Forum” etkinliklerinde monoseksizm ve bi+fobiyle mücadele odağında bi+ aktivizm konuşulacak ve deneyim aktarımı yapılacak.

Programın sadece kendisini bi+ şemsiye içerisinde tanımlayan kişilerin katılımına açık kısmı için başvurular 6 Eylül’de sona ermişti. Forum’un herkesin katılımına açık sunum ve panellerden oluşacak oturumların da yer aldığı programı ise belli oldu.

21 Eylül’de başlayacak olan programın ilk etkinliği “Bi+ Klişeler” atölyesi, 16:00 – 17:00 saatlerinde gerçekleşecek. Akşamına 21:30 – 02:30 saatlerinde Bi+ Parti gerçekleşecek. 22 Eylül’de ise 16:00 – 17:15 saatlerinde “Bi+’lar Medyanın Neresinde?” sunumu ardından Forum, 17:30 – 19:30 saatlerinde “Türkiye Sinemasında Bi+ Temsilleri / Görünmezliği” sunumu ile sona erecek.

Etkinlik mekanları ve ayrıntılı bilgi için Genç LGBTİ+ Derneği’ne FacebookTwitter ve Instagram sayfaları üzerinden ulaşabilirsiniz.

*Genç LGBTİ+ Derneği’nin düzenlediği “Bi+ Forum”, AB Sivil Düşün Programı tarafından desteklenmektedir.

İlgili Haber

Genç LGBTİ+ Derneği, Bi+ Forum’a çağırıyor!

Biseksüel Görünürlük Günü’nde hangi ülkede hangi etkinlikler olacak?

Bi+ Forum’a başvuru için son gün!

 


Etiketler: yaşam
nefret