03/06/2021 | Yazar: Kaos GL

Bilkent Renkli Düşün LGBTQİA+ Öğrenci Topluluğu Dijital Onur Ayı’na çağırıyor.

Bilkent Renkli Düşün’den Dijital Pride Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Bilkent Renkli Düşün LGBTQİA+ Öğrenci Topluluğu, Onur Ayı’nı dijital platformlarda kutlamaya çağırıyor. Topluluk sosyal medyasından paylaştığı mesajla, “Tüm ay boyunca evinizde; diliyoruz ki güvenli bir şekilde hazırlayacağınız pankart, çizim, makyaj vs. fotoğraflarını, paylaşmak istediğiniz sözleri veya içinizden gelen herhangi bir içeriği bize gönderin, (isteğe göre isimsiz olarak) paylaşalım, hep birlikte renklerimizi gösterelim” diyor.

Topluluğun mesajının tamamı şöyle:

“Herkese merhabalar! Umarız ki döneminiz olabildiğince iyi geçmiştir, öncelikle herkese geçmiş olsun.

"Bildiğiniz gibi pandemi dolayısıyla bu yıl da geçtiğimiz yıl gibi bir araya gelemiyor, ilkini 2019’da gerçekleştirdiğimiz Onur Yürüyüşümüzü tekrarlayamıyoruz. Yine de derslerin bitişiyle kendimize biraz moral vermek ve bu ayın tadını çıkarmak istiyoruz. Bu nedenle, dünyanın çoğu bölgesinin Onur Ayı olarak kutladığı haziran ayında, fiziksel olarak bir arada olamasak da birlik duygumuzu canlandırmak ve hepimize biraz enerji sağlamak amacıyla Dijital Onur Ayı düzenlemeye karar verdik!

“Geçtiğimiz yıl bir haftalığına yaptığımız gibi, ancak bu sefer tüm ay boyunca evinizde; diliyoruz ki güvenli bir şekilde hazırlayacağınız pankart, çizim, makyaj vs. fotoğraflarını, paylaşmak istediğiniz sözleri veya içinizden gelen herhangi bir içeriği bize gönderin, (isteğe göre isimsiz olarak) paylaşalım, hep birlikte renklerimizi gösterelim✨

"Güvende kalın, sağlıklı kalın, onurlu, renkli, dayanışmayla kalın. Mesajlarınızı heyecanla bekliyoruz!

Topluluğa içeirk göndermek için buradan ulaşabilirsiniz.


Etiketler: yaşam
İstihdam