30/08/2021 | Yazar: Kaos GL

Bilkent Renkli Düşün Kulübü, kulübün izlediği yolda söz sahibi olmak isteyen üyelerini Yürütme Kurulu üyesi olmaya davet ediyor.

Bilkent Renkli Düşün LGBTQİA+ Öğrenci Topluluğu yönetim kuruluna çağırıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

“Bilkent Renkli Düşün Kulübü olarak topluluğumuza daha çok dahil olmak, kulübün izlediği yolda söz sahibi olmak, bir fark yaratmak ve çorbada tuzundan fazlası olsun isteyen üyelerimizi Yürütme Kurulu (YK) üyesi olmaya davet ediyoruz.

“Genel anlamda etkinlik düzenleme süreçlerinde iş bölümüne katılmak, mümkün olduğunca yeni fikirler ortaya atmak, topluluğun huzurlu ve güvenli bir alan olarak devam etmesini sağlamak somut Yürütme Kurulu görevleri diyebiliriz. Hem zamanla hepimiz bir şeyler öğrendiğimiz, hem de gelişime her zaman yer olduğu için topluluğun daha iyi bir yolda ilerlemesine katkıda bulunacak fikirler, insanlar arıyoruz. Sorumluluk sahibi, iletişim becerileri gelişmiş ve değişim, güzellik yaratmaya motive olduğunuzu düşünüyorsanız aramıza katılmanızı çok isteriz!

“Okulun YK üyesi olma konusunda uzun zamandır belirlemiş olduğu 2 kural var: 2.00 veya üzeri CGPA ve kişinin disiplin cezasının olmaması. Bizim açımızdan, bunların dışında, geçtiğimiz dönemlerde aktif üye olmanız veya en azından buna çabalamış olmanız, kulübe aşinalığınız da yüksek olacağı için, büyük bir artı olur. Ancak lütfen çekinmeyin, çok yeni bile olsanız gerçek motivasyon ve çaba kendinize bir şans vermenize değer; belki de sayenizde gelecek dönemlerde gözümüz arkada kalmaz.”

Başvuru için buraya mesaj atmanız yeterli.

 

 


Etiketler: yaşam
nefret