25/09/2020 | Yazar: Kaos GL

Hrant Dink Vakfı’nın “Bir arada yaşam” atölyeleri , Vandita Morarka’nın katılımıyla“Liderliği feminist ve kapsayıcı yaklaşımla yeniden düşünmek mümkün mü?” sorusu ile devam ediyor.

Bir arada yaşam atölyeleri devam ediyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Hrant Dink Vakfı’nın “Bir arada yaşam” atölyeleri “Liderliği feminist ve kapsayıcı yaklaşımla yeniden düşünmek mümkün mü?” sorusu ile devam ediyor.

CIVICUS üyelerinden One Future Collective’in kurucusu, queer aktivist ve hak temelli politika danışmanı Vandita Morarka’nın katılımıyla gerçekleşecek atölyede liderlik kavramı yenilikçi bir bakış açısıyla ele alınacak.

Atölye kapsamında güç, ayrıcalık, baskı, kesişimsel feminizm ve kimlik kavramlarına odaklanılacak. Morarka aynı zamanda farklı liderlik yapılarından ve feminist liderliğin temel değer ve prensiplerinden bahsedecek. İki gün sürecek çalışmada katılımcılar geleneksel liderlik modelleri, feminist metodoloji ve kapsayıcı liderlik kavramları üzerine tartışacaklar.

Nasıl katılacağız?

Atölye, 14 Ekim Çarşamba ve 16 Ekim Cuma günleri 10.00-13.00 arasında yapılacaktır.

Zoom’dan düzenleyeceğimiz atölyenin dili İngilizce ancak, etkinlik boyunca Türkçe-İngilizce simultane çeviri yapılacak. Atölyeye son başvuru tarihi 8 Ekim Perşembe.

Atölyeye başvurmak için burada bulunan formu doldurmanız gerekiyor.


Etiketler: yaşam
İstihdam