07/01/2013 | Yazar: Kaos GL

İngiltere Premier Lig kulüplerinden West Ham United’da forma giyen sol açık Matt Jarvis, Attitude dergisi için poz verdi

Bir Futbolcunun Gey Olmasında Anormal Bir Durum Yok! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
İngiltere Premier Lig kulüplerinden West Ham United’da forma giyen sol açık Matt Jarvis, Attitude dergisi için poz verdi
Futbolcular içerisinde eşcinsel olanların hiç de az sayıda olmadığını vurgulayan Jarvis;
“Bu normal bir olay. Bir futbolcunun eşcinsel olmasında anormal bir durum yok. Eğer böyle olduğunu düşünüyorsanız delirmiş olmalısınız” dedi. Sadece bekâr futbolcuların eşcinsel olmadığını belirten Jarvis, evlenen futbolcularda da eşcinsellerin olduğunu söyledi.

Ünlü futbol yıldızları David Beckham ve Fredrik Ljungberg gibi Attitude dergisine poz veren Jarvis;
“Birçok futbol oyuncusunun gey olduğunu eminim, olay sadece çıkıp söylemeleri ve farklı olduklarını söylemeleri gerekiyor. Geyler hakkında düşündüğüm tek bir şey var. Onlar için hayatın ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum” diyerek İngiltere’de üst düzey futbol oynayan oyunculardan sadece Justin Fashanu’nun bu kadar yürekli olabildiğini söyledi.

İlk defa bonservisine 1 milyon pounddan fazla para ödenen futbolcu olan Justin Fashanu, uzun yıllar boyunca eşcinsel olduğu gerekçesiyle zorluklar yaşamış, 1998 yılında intihar etmişti.(sporx)

Etiketler: yaşam
İstihdam