02/02/2022 | Yazar: Kaos GL

Boysan’ın Evi Derin Yoksulluk Ağı’ndan Hacer Foggo ve LGBTiQ+ meclislerinden Ece Devrim ile LGBTİ+’lar ve derin yoksulluğu konuşacak.

Boysan’ın Evi, derin yoksulluğu tartışıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Boysan’ın Evi Derin Yoksulluk Ağı’ndan Hacer Foggo ve LGBTiQ+ meclislerinden Ece Devrim ile LGBTİ+’lar ve derin yoksulluğu konuşacak.

Çevrimiçi gerçekleşecek “Derin Yoksunluk, Eşitlenmek ve LGBTİ+’lar” adlı 6 Şubat 19.00’da Zoom’da.

Boysan’ın Evi etkinliği şöyle duyurdu:

“COVİD-19 pandemisinin yaşam pratiklerimizi ne kadar çok değiştirdiğini hepimiz biliyoruz. İnsanlığın çetin sınavını verdiği bu zamanlarda yoksulluk, yoksunluk ve eşitsizlik hiç olmadığı kadar görünür. LGBTİ+’lar olarak bu sürece yabancı değiliz ve tam da halk olarak bu sorunun ortasında yer alıyoruz. Ayrıcalıklarımızı, eşitsiz kaynak dağılımı ve bazen de bu kaynaklara erişemediğimiz durumlarda eşitleniyor ve aynı perspektife geldiğimizi düşünüyoruz. Bu nedenle Boysan'ın Evi olarak Derin Yoksulluk Ağı’ndan Hacer Foggo ve LGBTiQ+ meclislerinden Ece Devrim ile “Derin Yoksunluk, Eşitlenmek ve LGBTİ+’lar” adlı söyleşide bir araya geliyoruz.”

Etkinliğe katılmak için boysaninevi@gmail.com’a mail atmanız gerekiyor.

Boysan’ın Evi hakkında

Geçirdiği trafik kazası sonunda 2015 eylül ayında hayatını kaybeden LGBTİ aktivisti ve Şişli Belediye Başkanı Danışmanı Boysan Yakar’ın Elmadağ’daki evi LGBTİ+ etkinlikleri için mekan olarak faaliyet gösteriyor.


Etiketler: yaşam
İstihdam