20/10/2011 | Yazar: Kaos GL

20 Ekim’de Cyndi Lauper, Julianne Moore, Mia Farrow ve Chaz Bono’nun da dahil olduğu milyonlarca Amerikalı, LGBT gençleri desteklemek için mor renkli giysiler giyecekler ve zorbalığa karşı seslerini yükseltecekler.

Bugün Mor Giyinin: Ruhunuzu Gösterin Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Ruh günü olarak, Cyndi Lauper, Julianne Moore,Mia Farrow ve Chaz Bono’nun da dahil olduğu milyonlarca Amerikalı, LGBT gençleri desteklemek için mor renkli giysiler giyecekler ve zorbalığa karşı seslerini yükseltecekler.
Hareket, geçen yıl, zorbalık yüzünden gençlerin intihar etmeye başlamasına bir cevap olarak Brittany McMillan tarafından başlatılmıştı. Yarın bireyler, okullar, kuruluşlar, şirketler, medya çalışanları ve ünlüler, gökkuşağı bayrağındaki ruhun sembolü olan mor giyinecekler.  
 
Bu hareketi desteklemek çok kolay. Birkaç öneri;
 
·         Mor renkler giyin.
·         Facebook için mor bir fotoğraf hazırlayın. Ayrıntılar için linke tıklayın. http://twibbon.com/cause/SpiritDay/Facebook
·         Twitter için mor bir fotoğraf hazırlayın.
         http://twibbon.com/join/SpiritDay

Bu harekete dahil olma ile ilgili daha fazla ayrıntı için GLAAD.org adresini ziyaret edin.
Aşağıdaki linkten, sayfanın altında, Chaz Bono, Amy Poehler, Rashida Jones, Naya Rivera, ve Shaquille O’Neal’in zorbalığa karşı yaptıları açıklamaları seyredebilirsiniz.
 

Etiketler: yaşam, dünyadan
İstihdam