11/05/2012 | Yazar: Kaos GL

7. Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayakları Nazilli, Kocaeli, Muğla, İzmir ve İstanbul ile devam ediyor.

Buluşmanın Yerel Ayakları Devam Ediyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
7. Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayakları Nazilli, Kocaeli, Muğla, İzmir ve İstanbul ile devam ediyor.
 
11 Mayıs Nazilli
 
Etkinlik Adnan Menderes Üniversitesi öğrencilerinin katkıları ile gerçekleşecek. Cuma günü Yunus Emre Parkında 13:00’de başlayacak etkinlikte LGBT kimlikler ve Homofobi Karşıtı Hareketle ilgili tüm sorular yanıt bulacak.
 
15 Mayıs Kocaeli
 
Buluşma etkinlikleri kapsamında Kocaeli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Kulübü ile Kaos GL Derneği’nin gerçekleştireceği homofobi ve ayrımcılık içerikli söyleşi Kocaeli Üniversitesi’nde 15 Mayıs Salı günü 14:00 ile 16:00 saatleri arasında Mühendislik Fakültesi Anfi 1’de gerçekleşecek.
 
15 Mayıs İstanbul Üniversitesi
 
İstanbul Üniversitesi’ndeki öğrenci topluluğu Radar’ın düzenlediği “Homofobi ve Transfobi Karşıtı Kampüs Buluşması"nda Araş. Gör. Eylem Korkmaz’ın katkısıyla 14:00’da Demokratik Okullar ve Yrd. Dç. Dr.Tuna Erdem ve Yrd. Dç. Dr. Sinan Birdal’ın katkılarıyla da 15:30’da Queer Teori konuşulacak. Etkinlik İstanbul Üniversite’si Merkez Kampüs’te gerçekleşecek.
 
16 Mayıs Muğla
 
Muğla Üniversitesi Sosyoloji Topluluğunun ev sahipliği ile 3 yıldır gerçekleşen Muğla etkinliklerinde bu yıl Pembe Hayat derneğinden Elçin Kurbanoğlu, İstanbul Arel Üniversitesinden Umut Şah ve Sosyolog İlay Ertetik konuşacak. Etkinlik saat 13:30’da Muğla Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi D Salonunda
 
17 Mayıs İzmir Ekonomi Üniversitesi
 
İzmir Ekonomi Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (EKOKAM) işbirliğiyle düzenlenen “Nefret Suçları ve Homofobi” paneli 17 Mayıs Homofobi Karşıtı Günde 16:00’da İzmir Ekonomi Üniversitesi D021 D Blok da gerçekleşecek. Panelde konuşmacılar ise Kaos GL danışma kurulundan Prof. Dr. Melek Göregenli (Ege Üniversitesi Pskoloji Bölümü) ve Prof. Dr. Nilgün Toker (Ege Üniversitesi Felsefe Bölümü).
 

Etiketler: yaşam
İstihdam