10/06/2020 | Yazar: Kaos GL

DJ Caner Çalışır, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata veda etti.

Caner Çalışır hayatını kaybetti Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal medya fenomeni ve DJ Caner Çalışır, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti.

TV programlarında konuk koordinatörlüğü yapan ve DJ’lik de yapan 31 yaşındaki Caner Çalışır, 2016 yılında da çoklu organ yetmezliğinden yoğun bakıma alınmıştı.

Caner Çalışır, 2015 yılında GZone’a verdiği röportajda homofobiye ilişkin şöyle demişti:

“Ben tamamen kendimi güldürmek ve kendimi eğlendirmek için Vine çekiyordum. Bunu takipçi kazanmak için veya insanları eğlendirmek için değil, sırf kendimi eğlendirmek için yapıyordum. Fakat ilerleyen zamanlarda gördüm ki negatif tepkiler almaya başladım. Ne kadar homofobik bir toplum olduğumuzu Vine’larıma gelen yorumlarla öğrendim. Hayatım boyunca duymayacağım küfürler duydum, bu yüzden bir dönemden sonra hasta olmaya başladım. Vine çekmek istemedim ve bir dönem ara verdim. İnsanlar bazen dikkat etmez, umursamazlar ama duyduğum küfürlerden sonra ben bunalmaya başladım.”

Arkadaşlarının Caner Çalışır’ın ardından mesajları

Ölüm haberini Caner Çalışır'ın yakın arkadaşı Hakan Kakız Instagram hesabından şöyle duyurdu:

“Çocukluk anılarım gitti. Şu an tarifsiz duygular içindeyim. Ağlıyorum, susuyorum, boş boş bakıyorum. Ölüm çok acı ama erken ölüm her şeyden acı. Hepimiz şoktayız. Ani bir kalp krizinden dolayı vefat etti Caner’imiz. Nurlar içinde uyu eski dostum.”

Selin Ciğerci Instagram hesabında beraber fotoğraflarını paylaşarak “Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum, mekanın cennet olsun arkadaşım” dedi.

İrem Derici “Daha 1 hafta önce 'Biz neler atlattık, bunlar vız gelir abla' dememiş miydik biz? Huzurla uyu Caner, kalbim sızlıyor. Seni çok seviyorum ve çok çok üzgünüm. Çok üzgünüm” dedi.

Ölümünün ardından Caner Çalışır'ın ismi Twitter Türkiye'de TT listesine girdi.


Etiketler: kültür sanat, yaşam
nefret