14/12/2011 | Yazar: Kaos GL

Pembe Hayat Derneği üyesi trans bireylere yönelik kötü muamele ve işkenceler, polise mukavemet iddiaları ve ‘Suçunuz Travesti olmak davası’nı gündemimize alıyoruz.

Çarşamba Seminerlerinde "Suçunuz Travesti Olmak" Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL Çarşamba Seminerlerinde LGBTT Hareketin Tarihin tanıklık ediyoruz. Elçin Kurbanoğlu ile birlikte 1970’lerden 2010’lara LGBT Hareketin tarihine yolculuk yapıyoruz. Dönüm noktaları, ortaklıklar, görüş ayrılıkları..
 
Aktivist ve akademisyen olan Elçin Kurbanoğlu ile kendi tarihimize tanıklık ediyoruz. Sadece geçmişi değil aynı zamanda LGBT Hareketin gündemini de tartışacağız. Pembe Hayat Derneği üyesi trans bireylere yönelik kötü muamele ve işkenceler, polise mukavemet iddiaları ve “Suçunuz Travesti olmak davası”nı gündemimize alıyoruz.
 
Kaos Kültür Merkezinde her hafta düzenlenen “Çarşamba Seminerleri” programında, Aralık ayının ilk seminerine, Qıjika Reş Dergisi Kolektifinden Ramazan Kaya katıldı.
 
14 Aralık Çarşamba akşamı, saat 18.30’da, herkesin katılımına açık yapılacak. Hem LGBTT Hareketin tarihini öğrenmek hem de “suçunuz travesti olmak” davasını tartışmak isteyen herkesi bekliyoruz.
 
Kaos GL, “ÇARŞAMBA SEMİNERLERİ”ni her hafta Çarşamba günleri, saat 18.30’da, Kaos Kültür Merkezi’nde düzenliyor.
 
Seminerleri bildiklerini gözden geçirmek, birlikte öğrenmek, öğrendiklerini paylaşmak için uzmanların katkılarıyla düzenleyen Kaos GL, program akışını çalışma ve mücadele alanlarından hareketle belirliyor.
 
Herkesi seminerlere katılmaya ve katkı koymaya davet eden Kaos GL, “Çarşamba Seminerleri”nin daha sonra bir akademiye (“Kaos Akademi”) evrilmesini planlıyor.
 

Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: yaşam
İstihdam