09/02/2010 | Yazar: Kaos GL

Fenerbahçe’nin file bekçisi Volkan Demirel, Meksika merkezli ve tüm Latin Amerika’da ismini duyuran, eşcinsellere yönelik www.

Cazibesi En Yüksek Kaleciler Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Fenerbahçe’nin file bekçisi Volkan Demirel, Meksika merkezli ve tüm Latin Amerika’da ismini duyuran, eşcinsellere yönelik www.anodis.com sitesinde, futbol dünyasının en “cazibeli” 8 kalecisinden biri olarak gösterildi.

Sitede, Raymundo Talavera imzasıyla yayınlanan yazıda, kalecilerin, sahip oldukları özelliklerle saha içinde ve dışında dikkat çekici oldukları ifade edildi. Talavera, 8 kalecinin yer aldığı listesini oluştururken, bu isimlerin güçlü fizik yapılarını ön plana aldığını dile getirdi.

Volkan’ın 1981 doğumlu, 1.91 cm boyunda olduğunu ve güçlü fiziğiyle görmezlikten gelinemeyeceğini kaydeden Talavera, kalecinin, vaktinin önemli bir kısmını da vücut geliştirme salonlarında geçirdiğini de belirtti.
 
Listedeki diğer kaleciler ise şöyle (Resim sırasına göre): Petr Cech (Chelsea), Victor Valdes (Barcelona), Iker Casillas (Real Madrid), Sergio Asenjo (A. Madrid), Guillermo Ochoa (Club Amerika), Andreas Isaksson (PSV), Michel Guevara (Guadalajara)
 


Etiketler: yaşam, spor
İstihdam