24/10/2023 | Yazar: Kaos GL

Pozitif-iz Derneği’nin aylık düzenlediği HIV ile yaşayanların deneyimlerini paylaşabileceği “Çevrimiçi Sohbet Toplantıları” bu ay 25 Ekim Çarşamba gerçekleşecek.

“Çevrimiçi Sohbet Toplantıları” yarın akşam Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İllüstrasyon: Jon Pierotti

Pozitif-iz Derneği HIV ile yaşayanların deneyimlerini paylaşabileceği bir dayanışma alanı oluşturmak için her ay bir kez çevrimiçi buluşuyor. 

“Çevrimiçi Sohbet Toplantıları” isimli buluşma her ayın son çarşamba akşamı 20.30 - 22.00 saatleri arasında Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştiriliyor.

Sadece HIV ile yaşayan kişilerin katılımına açık olan toplantıya katılmak için burada yer alan formu doldurmak yeterli.

Dernek etkinlikle ilgili detayları şöyle paylaşıyor:

“Toplantılar sırasında kamera veya mikrofon açma zorunluluğu bulunmuyor. İsteyen kişiler kamera ve/ veya mikrofon açabilirler ancak bunun kendi sorumluluklarında olduğunu ve Pozitif-iz Derneği'nin hiçbir şekilde sorumlu tutulamayacağını kabul etmiş sayılırlar.

“Ayrıca, katılımcılar Zoom oturumundaki herkesin mahremiyetine saygı duyduğunu ve başka platformlarda kişilerin HIV statüsünü paylaşmayacağını da kabul etmiş sayılırlar.

“Toplantı sırasında birbirine veya başka bir gruba yönelik nefret söyleminde bulunan kişiler toplantıdan uzaklaştırılır.”


Etiketler: yaşam, hiv
İstihdam