13/04/2020 | Yazar: Kaos GL

Kadıköy Kent Konseyi LGBTİ+ Meclisi COVID-19 salgınında Kadıköy LGBTİ+ toplumunun durumunu öğrenmek için anket araştırması başlattı.

“COVID-19 salgınında Kadıköy LGBTİ+ toplumunun durumu” araştırmasına katıl! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kadıköy Kent Konseyi LGBTİ+ Meclisi, COVID-19 salgınından Kadıköy LGBTİ+ toplumunun nasıl etkilendiğine dair veri toplamak amacıyla anket araştırması başlattı.

Meclis, çalışmadan elde edilecek çıktılar ile sorun, ihtiyaç ve talepleri, belirleyerek merkezi yönetim, yerel yönetimler ve sivil toplum örgütlerine talepleri karşılayan öneriler sunmayı hedefliyor.

Araştırmaya buradan katılabilir, Kadıköy Kent Konseyi LGBTİ+ Meclisi ile iletişime geçmek için lgbtimeclisikadikoy@gmail.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Kadıköy Kent Konseyi LGBTİ+ Meclisi neler yapıyor?

Meclisten Cem Öztürk Temmuz ayında düzenledikleri ilk toplantının ardından konseyin nasıl çalışacağını KaosGL.org’a şöyle anlatmıştı:

“Ana gündemimizi 2019-2020 Faaliyet Planı ile çalışma yönergemizde yapacağımız değişiklikler oluşturuyor. Kadıköy’de LGBTİ+’ların belediye hizmetlerinden eşit yararlanabilmesi için projeler geliştiriyoruz. Bu süreçte başta Kadıköy Belediyesi Toplumsal Eşitlik Birimi olmak üzere birçok kurumla işbirliği içinde olacağız. Kadıköy’de LGBTİ+ dayanışmasını Kent Konseyi bünyesinde ilerletmeyi hedefliyoruz.”

 


Etiketler: yaşam
İstihdam