11/02/2010 | Yazar: Kaos GL

Çukurovalı eşcinseller, 13 Şubat Cumartesi günü, tanışma ve kaynaşma amacıyla Adana’da buluşuyorlar.

Çukurova Eşcinsel İnisiyatifinden Sosyal Toplantı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Çukurovalı eşcinseller, 13 Şubat Cumartesi günü, tanışma ve kaynaşma amacıyla Adana’da buluşuyorlar.

Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Diyarbakır'ın ardından Adana'daki eşcinsellerin de örgütlenme kararı alığını daha önce [[http://www.kaosgl.org/icerik/cukurovali_escinseller_de_orgutleniyor|duyurmuştuk]].
 
"Çukurova Eşcinsel İnisiyatifi" adı ile toplanan girişim, sosyal alanda gey, lezbiyen, biseksüel ve transeksüelleri bir arada görmeyi ve hem bir tanışma hem de bir kaynaşmayı amaçlayarak 13 Şubat 2010 tarihinde bir sosyal toplantı yapmaya karar verdi.
 
Toplantıda Çukurova bölgesinde yaşayan eşcinsellerin de bundan böyle yalnız olmadıkları, bundan sonra bu yeni inisiyatifin hangi alanlarda eşcinsellere yardımcı olacağı ve kendilerinin de bu inisiyatif içerisinde nasıl bir rol alabileceği anlatılacak.
 
Toplantının amacı Çukurovalı eşcinsellerin birbirlerini tanımalarını sağlamak ve bundan sonra neler yapılabileceği konusunda önerileri tartışmak olacak.
 
İnisiyatif, 13 Şubat Cumartesi günü saat: 15.30’da Çukurova bölgesinden ve tüm Türkiye’den eşcinselleri görüş ve önerilerini paylaşmak üzere buluşmaya davet ediyor.
 
Ayrıntılı bilgi için: cukurovaei@hotmail.com


Etiketler: yaşam
İstihdam