03/06/2021 | Yazar: Kaos GL

Lambdaistanbul’un dijital ortamda gerçekleştirdiği Cumartesi Sohbetleri’nde LGBTİ+’lar bu hafta akışkanlığı konuşacak.

Cumartesi Sohbetleri’nde bu hafta: Akışkanlık Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lambdaistanbul LGBTİ+ Derneği, deneyim ve bilgi aktarım buluşmalarına çevrimiçi ortamda devam ediyor.

Bu haftaki sohbette akışkanlık konuşulacak. 5 Haziran Cumartesi günü saat 20:00’de gerçekleşecek sohbetti dernek şöyle duyurdu:

“Birçok sohbetimizde konusu açılan ama doğrudan ele almadığımız bir halimiz var: akışkanlık. Cinsiyet kimliğimiz, cinsel yönelimimiz, ilişkilenme şekillerimiz, cinselliğimiz ve daha fazlası sabit durmuyor, kategorilere sığmıyor, zamanla değişiyor. Birçoğumuzun bulunduğu kaba sığmak ya da onun şeklini almak yerine kendi çizgimizi çizmeye ve bunu yaparken birçok yerden beslenmeye dayalı deneyimleri var. Böyle deneyimler sayesinde özgün kimliklerimiz, arzularımız açığa çıkıyor ve biricikliğimizi keşfediyoruz. Peki nedir bu akışkan olma hali, bizi nerelerden alır ve nerelere sürükler, bize neler hissettirir? Deneyimlerimizi paylaşmak, başkalarınınkini dinlemek ve hislerimizi ortaya dökmek için buluşup akışıyoruz.”

Nasıl katılacağız?

Etkinliğe katılmak için lambda@lambdaistanbul.org'a “Cumartesi Sohbeti” konulu bir e-posta atabilirsiniz. Dernek katılım linkini e-posta yollayanlara iletecek.


Etiketler: yaşam
İstihdam