17/09/2020 | Yazar: Gözde Demirbilek

Lambdaistanbul’un dijital ortama taşıdığı Cumartesi Sohbetleri’nde LGBTİ+’lar bu hafta “lisede LGBTİ+ olmayı” konuşacak.

Cumartesi Sohbetleri’nde bu hafta: Lisede LGBTİ+ olmak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lambdaistanbul LGBTİ+ Derneği, deneyim ve bilgi aktarım buluşmalarına çevrimiçi ortamda devam ediyor.

19 Eylül Cumartesi günü saat 16:30’da Jitsi’de gerçekleşecek buluşmada “LGBTİ+’lar Lise döneminde mi yoksa sonraki yıllarda mı açılmak daha kolay?”, “Bunun nedenleri neler?”, “Ergenlik dönemimizde LGBTİ+ olaylar ve kimlikler ile ilgili doğru bildiğimiz yanlışlar nelerdi?”, “O yıllardan neler hatırlıyoruz?”, “O yıllarda kendimizin farkında mıydık ya da kendimize açık mıydık?”, “Bunun nedenleri neydi?” ve “Lisemizde başkalarına açık mıydık?” sorularından yola çıkarak lisede LGBTİ+ olmayı konuşacak.

Nasıl katılabiliriz?

Lambdaistanbul, “Dünyanın neresinde olursanız olun, bu cumartesi sohbetimize katılabileceksiniz” diyor. Jitsi adlı uygulamayı telefonunuza indirerek ya da bilgisayarınızdan erişerek bu toplantıya katılmak mümkün.

Katılım için buluşma öncesinde telefon numarası ya da kimlik bilgileri gerekmeksizin lambda@lambdaistanbul.org adresine e-posta yollamak gerekiyor. İster görüntülü ister yalnızca sesli olarak katılabilirsiniz.

Lambdaistanbul, etkinliğin başlamasına bir saat kala etkinlik linkini e-mail adresinize gönderecek.


Etiketler: yaşam
İstihdam