20/03/2014 | Yazar: Kaos GL

Ege Üniversitesi’nin Felsefe Kulübü, Pazartesi günü ‘Hastalıktan İdeolojiye Homofobi ve Homofobi ile Mücadele’ paneli düzenliyor.

Ege Üniversitesi’nde Homofobiyle Mücadele Paneli Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Ege Üniversitesi Felsefe Kulübü, Pazartesi günü “Hastalıktan İdeolojiye Homofobi ve Homofobiyle Mücadele” paneli düzenliyor.  
 
Panelde Gazi Üniversitesi Psikiyatri A.B.D. öğretim üyesi, Kaos GL Derneği Danışma Kurulu üyesi ve BirGün yazarı Prof. Dr. Selçuk Candansayar, Kaos GL Kurucusu Ali Erol ve Ege Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi, Kaos GL Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Melek Göregenli konuşmacı olarak katılacak.
 
Kaos GL ve Pembe Hayat’ın ortaklığında Avrupa Birliği Demokrasi ve İnsan Hakları Programı’nın desteklediği “Nefret Etme” projesi kapsamında, Pembe Hayat ve Kaos GL Dernekleri, Ankara, İstanbul, İzmir, Diyarbakır ve Eskişehir’de üniversitelerde açık etkinlikler ve akademisyenler ile yüksek lisans öğrencilerine yönelik seminerler düzenlenecek. Siz de LGBT’lerin İnsan Hakları konusunda seminer, panel düzenlemek için Kaos GL egitim@kaosgl.org ve Pembe Hayat bilgi@pembehayat.org adresleri üzerinden iletişim kurabilirsiniz.  
 
Ne zaman? 24 Mart Pazartesi, 14:30
Nerede? Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sergi Salonu
 
Bu etkinlik Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu DİHA Programı kapsamında Pembe Hayat ve Kaos GL Derneklerinin birlikte yürüttüğü Nefret Etme projesi kapsamında yapılmaktadır.  

Etiketler: yaşam
İstihdam