18/09/2021 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL, Dilek Çankaya’nın yürütücülüğünde “hak, eşitlik ve normallik” tartışmasına davet ediyor. “Eğitimde Eşitlikçi Dil Kurmanın Olanakları” etkinliği başvurularını bekliyor.

“Eğitimde Eşitlikçi Dil Kurmanın Olanakları” başvurularını bekliyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL Derneği, Dilek Çankaya’nın yürütücülüğünde “hak, eşitlik ve normallik” tartışmasına davet ediyor. 22 Eylül Çarşamba günü 20:00’de dijital ortamda gerçekleşecek “Eğitimde Eşitlikçi Dil Kurmanın Olanakları” etkinliği başvurularını bekliyor:

“Eşit haklar ve eğitim tartışmasında bizleri, kimler görünmez kılınmakta sorusundan yola çıkarak, hak, eşitlik ve normallik tartışmasına davet etmektedir. Ayrıca, devlet ve diğer kurumlar tarafından oldukça yapılandırılmış olan eğitim ortamlarında daha eşitlikçi bir dili kurmanın olanakları ele alınacaktır.”

Dilek Çankaya kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ve Yetişkin Eğitimi alanlarından mezun olan Dilek Çankaya, uzun yıllardır eğitim sosyolojisi ve politikaları alanında eleştirel bir perspektiften dersler, eğitimler ve seminerler vermektedir. Yaşamdaki eşitsizlik ve dışlanma alanlarının eğitim ortamlarındaki yansımalarına dair kafa yormakta ve daha eşitlikçi bir eğitim için çabalamaktadır.

“Eğitimde Eşitlikçi Dil Kurmanın Olanakları” etkinliğine katılmak için başvuru formunu buradan doldurabilirsiniz.

* Bu etkinlik, Avrupa Birliği'nin mali desteği ile hazırlanmıştır. İçeriğin sorumluluğu tamamıyla KAOS GL’ye aittir ve AB’nin görüşlerini yansıtmamaktadır.

lgbti-esitligi-icin-kat-edilecek-cok-mesafe-var-yayini-turkcede-1


Etiketler: yaşam, eğitim
nefret