03/02/2013 | Yazar: Ömer Akpınar

Dünyaca ünlü Amerikalı talk şovcu Ellen DeGeneres, 31 Ocak’ta 40 yaşına giren eşi aktris Portia de Rossi için programı ‘The Ellen Show’da bir doğum günü sürprizi yaptı.

Ellen’dan Eşine Doğum Günü Sürprizi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Dünyaca ünlü Amerikalı talk şovcu Ellen DeGeneres, 31 Ocak’ta 40 yaşına giren eşi aktris Portia de Rossi için programı “The Ellen Show”da bir doğum günü sürprizi yaptı.
DeGeneres, Sean Hayes ve çeşitli perukların yardımıyla Arrested Development ve Ally McBeal oyuncusu de Rossi’nin hayatını Avustralya’daki doğumundan çiftin 2008’deki düğününe kadar canlandırdı.
DeGeneres, Londra’daki modellik günlerinden tutun da ABD’de televiyon yıldızı olduğu günlere kadar de Rossi’nin hayatını gözler önüne serdi. Sıra tanışmalarına geldiğinde ise DeGeneres eşi de Rossi karakterinde kalmaya devam ederken Hayes kısa sarı bir perukla Ellen oldu.

De Rossi, sürprizi seyirciler arasında kahkahalarla izledi. Ardından sahneye çıktı ve DeGeneres’in duygusal sözleri karşısında gözyaşlarını tutamadı: “Son sekiz yıl hayatımın en mutlu yılları oldu. Beni çok mutlu ediyorsun. Harikasın, seni seviyorum!” 


Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: yaşam
İstihdam