30/04/2012 | Yazar: Kaos GL

‘Eşcinsel ve Biseksüel Kadınlar Çalışma Grubu’ tanıtım toplantısı, 18 kadının katılımıyla 28 Nisan tarihinde Ankara’da gerçekleşti.

Eşcinsel Biseksüel Kadınlar Toplanıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
“Eşcinsel ve Biseksüel Kadınlar Çalışma Grubu” tanıtım toplantısı, 18 kadının katılımıyla 28 Nisan tarihinde Ankara’da gerçekleşti.
 
Eşcinsel/Biseksüel kadınlar nisan ayından itibaren her ay bir hafta sonu Kaos Kültür Merkezinde bir araya geliyor, ilk atölye 26 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.
 
Her ay gerçekleştirilecek toplantılarda toplumsal cinsiyetten homofobiye, şiddetten yalnızlığa, sağlık alanından çalışma hayatına, görünürlükten örgütlenmeye, örgütlerden aileye, engellilikten yaşlılığa, aşk ve cinselliğe  geniş bir yelpazede tartışmak üzere “eşcinsel biseksüel kadın çalışma grubu” oluşturuluyor.
 
Yaklaşık 6 ay sürecek çalışmada eşcinsel/biseksüel kadın olma hallerini, kimi zaman alanında deneyimli isimlerle ele almayı; çeşitli sunum ve atölyelerle ayrımcılık, insan hakları gibi birçok konuda paylaşımlarda bulunmak amaçlanıyor. Yazın gerçekleştirilecek 4 günlük bir yaz kampı da çalışmanın aktiviteleri içinde. Bu çalışmaya katılmak istiyorsanız 7 Mayıs 2012 Cuma gününe kadar aşağıdaki başvuru formunu doldurarak secin@kaosgl.org  adresine göndermeniz yeterli.
 
Katılımcı sayısı 30 kişi ile sınırlıdır. Şehir dışından gelecek ve toplantıları ayda bir kez düzenli takip eden gönüllülerin konaklama ve yol masrafları Kaos GL tarafından karşılanacaktır.
 
Tel: 0312 2300358 dahili 17
GMK Bulvarı 29/12 Demirtepe Ankara
 
“Eşcinsel Biseksüel Kadınlar Çalışma Grubu” Başvuru Formu
*KİŞİSEL BİLGİLER:
Ad:                   
Soyad:             
Telefon:                       
E- posta:                     
Şehir:               
Bu etkinliğe neden katılmak istediğinizi kısaca açıklar mısınız?
Çalışmaya düzenli katılım sağlayabilecek misiniz?        
Daha önce bu tür bir etkinliğe katıldınız mı? Katıldıysanız, kısaca bilgi verir misiniz?
Eşcinsel/biseksüel kadın olarak, ne tür sorunlar yaşıyorsunuz? (Vereceğiniz yanıtlar çalışmamızın içeriğine katkıda bulunacak)
Çalışmayı sizin için kolaylaştırmak için neler yapabileceğimizi lütfen belirtin (Örneğin vejetaryenseniz veya fiziksel engeliniz varsa)

Etiketler: yaşam
İstihdam