27/07/2012 | Yazar: Ömer Akpınar

Yorganımız mavi gök, mavi gök (haydi, hep beraber söylüyoruz), Yeşil kır yastık bize… Uçan kuşlar yıldızlar, yıldızlar, İmrensin eşcinsellere* – AMAN TANRIM, EŞCİNSELLERİN ŞARKINIZA NE YAPTIĞINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Eşcinsel İzcilerin Düğümleri Göte Benziyor, Yasaklansın! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Yorganımız mavi gök, mavi gök (haydi, hep beraber söylüyoruz), Yeşil kır yastık bize… Uçan kuşlar yıldızlar, yıldızlar, İmrensin eşcinsellere* – AMAN TANRIM, EŞCİNSELLERİN ŞARKINIZA NE YAPTIĞINI GÖRDÜNÜZ MÜ?
İzci takımlarında olmamalılar yoksa böyle şeyler yapıyorlar işte, eşcinseller yani. America The Beautiful (Güzel Amerika) gibi şahane şarkıları America The Homosexual (Eşcinsel Amerika) hâline getiriyorlar, sonra düğümleri de göt deliğine benzer yapıyorlar eşcinsel mesajları herkese yayılsın da herkes eşcinsel olsun diye.  Odunları da pipi şeklinde yontuyorlar ki pipi-aşığı mesajları herkese yayılsın.
 
Eşcinsel izciler kamp kuruyorlar. Eşcinseller işte bunu yapıyorlar – kamp kuruyorlar. Nasıl bir pisliğin içinde olduğunuzdan haberiniz var mı, ey izciler? Siz de kamp kurdunuz; ama eşcinseller bunu DAİMA yapıyorlar. Bir sonraki sefere ateşinizi yakıp biber közlediğinizde bir düşünün bakalım eşcinseller ne közlüyor. Bu siz olabilirsiniz. AMAN TANRIM, HEPSİNİ YASAKLAMALIYIZ!
 
Ama durun bir dakika, Amerikan İzciler Derneği’nin eşcinsellerin izci takımlarına katılmasını engellemesinin ardında yatan kinayeli olmayan ve gerçek sebebi de es geçmeyelim – eşcinseller insanlara sarkıyor. Lütfen beyler, milletin ırzına göz dikmeyi keselim, yoksa erkek izci takımlarına giremezsiniz.
 
Ya gerçekten, yıl olmuş 2012 ve Amerikan Erkek İzciler Derneği çıkıp da eşcinsellerin izci olamayacağına karar veriyor. İzci başı da olamazlar; çünkü eşcinsel izci başları da herkese sarkıyor, tek yaptıkları bu. Tabii bu karar gizlice bir panelde pek gizli kimseler tarafından alındı. On bir kişiydiler.
 
Bu durumun eşcinsel olmayanların 1965 ve 1985 yılları arasında taciz ettiği erkek izcilere dair tüm “kanıtları” göz ardı eden, eşcinsellerden ödü patlayan kafadan kontak Katolik Kilisesi ya da eşcinsellerden feci tırsan ampül kafalı Mormonlarla KESİNLİKLE bir ilgisi yok. Mesela William Tobiassen’in kendi oğulları vardı; ama gel gör ki eşcinsel değildi, bu yüzden de İzciler Yönetim Kurulu kendisini izcilikten men etmek istemedi.
 
Yani, o kalabildi zira eşcinsel değildi, ama eşcinsel olduğundan şüphelenilenler (henüz) kimseyi taciz etmemiş olsalar bile kapı dışarı edildi. Hatta küçük çocuklar. Çünkü onlar da günün birinde birer tacizciye dönüşebilirler.
 
Eşcinsellerin tacizkâr olduğuna dair hiçbir kanıt olmadığını biliyorlar, aslında tacizde bulunanların eşcinsel olmayanlar olduğuna dair pek çok kanıtları var. Anlayacağınız üzere, karar bir kanıta dayanmıyor; çünkü ortada bir kanıt yok. Hadi itiraf edin İzciler Yönetim Kurulu, bu kararı çıkardınız; çünkü eşcinseller göt deliğine benzer düğümler yapıyor ve siz de korkudan altınıza yapıyorsunuz.
 
* Daha tanıdık olsun diye Türkiye’de izcilerin kullandığı bir marşta küçük bir “eşcinsel” değişikliği yaptım, orijinal metinde “America The Beautiful” şarkısından şu mısralara yer veriliyor: Oh beautiful for spacious skies, For Amber Waves of Grain… For purple mountain majesties, Above the fruity gay. (ç.n.)

http://www.dailyshame.co.uk/2012/07/satire/gay-us-scouts-make-knots-like-bums-ban-them/ 


Etiketler: yaşam
İstihdam