20/09/2010 | Yazar: KAOS GL

ABD'li şarkıcı Lady Gaga Amerikan hükümetinin yürürlükten kaldırmaya çalıştığı 'Don't Ask, Don't Tell' yasasını desteklemek için 7 dakika 30 saniyelik bir v

Gaga ABD'li Eşcinseller İçin Senatörü Aradı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
ABD'li şarkıcı Lady Gaga Amerikan hükümetinin yürürlükten kaldırmaya çalıştığı 'Don't Ask, Don't Tell' yasasını desteklemek için 7 dakika 30 saniyelik bir video kaydetti.

Twitter sayfasından paylaştığı videoda Gaga, Senatörü arıyor ama açan yok!
Twitter sayfasına yüklediği videoda Gaga, ‘Don’t Ask, Don’t Tell’ adlı eşcinsel askerlerin orduda görev almasına izin veren kanunu tekrar yürürlüğe sokmak için senatörleri arıyor ve gençliği kendi eyaletlerinin senatörlerini aramak için cesaretlendiriyor. Oylama gelecek hafta, senatörler arasında yapılacak. Kanun ise eşcinsel askerlerin, eşcinselliklerini açıklasınlar ya da açıklamasınlar askerlik yapmalarına ‘izin veriyor’. Kişinin cinsel tercihini beyan etmesi gerekmiyor. Gaga, 6 milyonu aşkın takipçisi arasında ABD’de yaşayanlara seslenerek, “Siz de kendi eyaletinizdeki senatörü arayıp ona yasanın tekrar yürürlüğe girmesi için oy kullanması gerektiğini söyleyin” diyor. Senatörlerin, telefonlarına çıkmadığını söyleyen Gaga, “Yılmayın, aramaya devam edin, ben öyle yapacağım” diyor. (The Daily Mail)
 

Etiketler: yaşam, dünyadan
nefret