03/09/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek

Oyuncu Garrett Clayton, sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla gey olarak açıldı.

Garrett Clayton gey olarak açıldı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Oyuncu Garrett Clayton, sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla gey olarak açıldı.

Eski Disney yıldızı ve King Cobra’nın başrollerinden Garrett Clayton, resmi Instagram hesabından yayınladığı bir mesajla gey olarak açıldı. Paylaşımında yeni filmi Reach’in onu ne kadar etkilediğinden bahseden Clayton, okullarda zorbalığı ve aile içi dışlanmayı tartışmanın kolay olmadığının altını çizdi:

“Reach filminin çıkmasıyla birlikte bu projeye neden ilk baştan beri bağlı olduğumu açıklamanın önemli olduğunu düşündüm. Reach, beni kişisel olarak etkileyen çok ciddi ve güncel konularla ilgileniyor ve bu konular muhtemelen hayatınızın çoğunu etkilemiştir. Ben de benim için özellikle önemli olan şeyleri benim için çok önemli bir dergide ya da çevrimiçi makalede değil sosyal medya hesabımda paylaşmayı tercih ediyorum, çünkü profesyonel ve kişisel yolculuğumda beni takip eden sizlersiniz.”

“Reach’in senaryosunu okuduğumda, parçası olduğum bir film olduğunu hemen anladım. Kendi ailemde intiharla uğraştım, lisede yoğun zorbalık gördüm. Bu konular -her zaman tartışılması kolay değil- hepsi benim kalbime yakın ve ne kadar ciddi olduklarını bilerek, bunu sizinle paylaşmak istedim. Bu film, bu konular hakkında derinden ilgilenen insanların bakış açılarıyla şekillendi. Ve eğer izleniyorsa, bir kişiye bile yardımcı oluyorsa... O zaman buna değdi.”


Etiketler: yaşam, dünyadan
nefret