30/04/2021 | Yazar: Kaos GL

Genç LGBTİ+ Derneği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Kırmızı Şemsiye'den Evrim Demirtaş ve Kaos GL'den Murat Köylü’nün aktarımlarıyla çevrimiçi etkinlik düzenliyor.

Genç LGBTİ+’den 1 Mayıs etkinliği Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Genç LGBTİ+ Derneği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliğini duyurdu.

Kırmızı Şemsiye'den Evrim Demirtaş’ın seks işçiliği üzerine konuşacağı, Kaos GL'den Murat Köylü’nün özel ve kamu sektöründe çalışan LGBTİ+'ların koşullarını aktaracağı çevrimiçi etkinliği Dernek şöyle duyurdu:

“1 Mayıs geldi çattı. Her ne kadar fiilen bir arada olamasak da, online olarak buluşuyor, haklarımızı konuşuyoruz! Peki, etkinliğimizde nelerden bahsedeceğiz? LGBTİ+'lar Covid-19 sürecinde neler yaşadı? Çalışma hayatları nasıl etkilendi? Genç LGBTİ+'dan Barış Azar bu soruların cevabını vermek üzere bizimle olacak.

“Kırmızı Şemsiye'den Evrim Demirtaş seks işçiliği ve sürecin seks işçiliğine etkilerinden bahsedecek. Son olarak Kaos Gl'den Murat Köylü özel sektörde ve kamu sektöründe LGBTİ+'ların durumlarından bahsedecek. Gelin bu 1 Mayıs'ta ekranlarda buluşalım ve bir kez daha hatırlatalım: Emeğimiz, bedenimiz, kimliğimiz bizimdir!”

1 Mayıs Cumartesi 15:00'da gerçekleşecek etkinliğe buradan kayıt olabilirsiniz. 


Etiketler: yaşam
İstihdam