27/05/2021 | Yazar: Kaos GL

Genç LGBTİ+ Derneği, 5. LGBTİ+ Gençlik Festivali kapsamında yapacağı dijital “Sirkaf” sergisi için fotoğraflarınızı bekliyor.

Genç LGBTİ+ fotoğraflarınızı bekliyor: Sirkaf Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İzmir Genç LGBTİ+ Derneği, ilkini 2017 yılında gerçekleştirdiği LGBTİ+ Gençlik Festivali’nin beşincisi bu yıl #GökkuşağıYasakTanımaz temasıyla 31 Mayıs – 6 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Dijital ortamda yapılacak olan 5. LGBTİ+ Gençlik Festivali; bilgisayar, telefon, tablet ekranından takip edilebilecek.

Dernek “Bir yıldan uzun süredir evlerimize kapandığımız bu süreçte evlerimizdeki lubunyalığımıza odaklanıyoruz. Evimizde, odamızda, hatıra kutularımızda lubunyalığımıza dair nesneler, pandemiden dolayı görüşemediğimiz kolimizden kalan hatıralar, son katıldığımız onur haftasından anılar daha neler neler…” diyor ve derneğin sosyal medya hesaplarında gerçekleşecek olan dijital “Sirkaf” sergisi için fotoğraflarınızı bekliyor.

Sergiye katılmak istiyorsanız evinizde bulunan ve kendi LGBTİ+ varoluşunuzla ilişkilendirdiğiniz bir nesnenin fotoğrafını; bu ilişkilenmeyi kısaca anlattığınız açıklamayla birlikte dernek@genclgbti.org adresine “Sirkaf Sergi” başlığıyla gönderebilirsiniz.

*Sirkaf, Lubuncada ev anlamına gelir.


Etiketler: medya, yaşam
İstihdam