07/06/2011 | Yazar: Kaos GL

Gökkuşağı Koalisyonu, ayrımcılığa karşı sesleri çoğaltmak üzere “Yasalarda LGBT’lere Yer Aç” Kampanyası kapsamında 19 Haziran’da İ

Gökkuşağı Otobüsü Bu Sefer Ankara’dan İstanbul’a Kalkıyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Gökkuşağı Koalisyonu, ayrımcılığa karşı sesleri çoğaltmak üzere “Yasalarda LGBT’lere Yer Aç” Kampanyası kapsamında 19 Haziran’da İstanbul’da yapılacak Trans onur Yürüyüş’üne çağrıyor.
 
Gökkuşağı Koalisyonu, 19 Haziran 2011’de yapılacak Trans Onur Yürüyüşü’ne katılmanızı ve sesimize ses katmanızı istiyor! 
 
Koalisyon daha önce de 22 Mayıs’ta Ankara’da yapılan Homofobi ve Transfobi Karşıtı Yürüyüş için İstanbul ve Kayseri’den otobüs kaldırmıştı. 
 
Bu sefer Koalisyon, Ayrımcılıkla Mücadele Yasa Tasarısından “cinsel kimlik” ibaresinin çıkartılmasına karşı sesleri çoğaltmak için “Yasalarda LGBT’lere Yer Aç” Kampanyası kapsamında 19 Haziran 2011’de İstanbul’da yapılacak yürüyüş için çağrıda bulunuyor.
 
Dans ederek, haykırarak taleplerin İstanbul sokaklarını inleteceği Yürüyüş için kalkacak otobüs, 19 Haziran sabah saat 8:00’de Kurtuluş Parkının Vedat Dalokay Nikah Salonu'nun önünden hareket edecek. Ücretsiz olan otobüs yürüyüş sonrasında, 19 Haziran’da İstanbul’dan Ankara’ya geri dönecek. 
 
Gökkuşağı Otobüsü ile İstanbul’a gitmek isteyenler Kaos GL’den Seçin, Pembe Hayat’tan Onur ile iletişime geçebilecekler.
 
Etkinlik, Ayrımcılığa Karşı Gökkuşağı Koalisyonu adına Kaos GL, Pembe Hayat ve Siyah Pembe Üçgen Dernekleri tarafından destekleniyor. Otobüs ücretsizdir.
 
İletişim için:
Pembe Hayat, Onur, 05384880516, onurcelik_06@hotmail.com
Kaos GL, Seçin, 0312 2300358, secin@kaosgl.org
 


Etiketler: yaşam
İstihdam