29/06/2006 | Yazar: Kaos GL

"Nihayet dernekleşiyoruz. Gözlerim doldu vallahi billahi. Tuzcu Baba’ya bir paket tuz adamıştım. İnanmayanlar kör olsun. Bakın, oldu." Toplumumuzun önde gelen şahsiyeti Gözüm Abla, Kaos GL Derneği’ne üye olarak bir kez daha örnek kişiliğini sergiliyor!

"Nihayet dernekleşiyoruz. Gözlerim doldu vallahi billahi. Tuzcu Baba’ya bir paket tuz adamıştım. İnanmayanlar kör olsun. Bakın, oldu." Toplumumuzun önde gelen şahsiyeti Gözüm Abla, Kaos GL Derneği'ne üye olarak bir kez daha örnek kişiliğini sergiliyor!

KAOS GL

Canlarım,

Nihayet dernekleşiyoruz. Gözlerim doldu vallahi billahi. Tuzcu Baba’ya bir paket tuz adamıştım. İnanmayanlar kör olsun. Bakın, oldu.

Çok zor zamanlardan bugüne geldik. Bilenler bilir, bir kurtuluş savaşı gibi zor anlar yaşadık. “Cemiyetin ekabiri avama numune gerek” dermiş dedemin süt ninesi. Mealen “Benim gibi toplumun önde geleninin sizin gibi halka örnek olması gerek” diye çevrilebilir. (Çeviri konusunda da örnek olduğum gözlerden kaçmıyor şu saniyede, değil mi?)

Şimdi canlarım, hep beraber derneğimize üye olalım, olduralım… Aidatlarımızı aksatmadan ödeyelim. Ay! Sıkıldım gene. Hava almaya çıkıyorum. Eğer bunları yapmazsanız derneksiz kalırsınız da kötü yollara düşersiniz valla. 5 yeni kuruşa ona buna sakso makso… Şakası yok. Hayat bu. Kazıkları belli olmaz. Hadi yiyeceğimiz kazığı seçelim canlarım! Ama eskiler der ki (benden duymuş olmayın); “Biliyorsun kıçının huyunu, niye içtin turşunun suyunu!” Ona göre davranalım. Çocuk musunuz ayol? DEĞİL Mİ?
Aha ben formumu doldurdum valla. Siz de linke tıklayın yeter 

Gözüm Abla


Etiketler: yaşam
İstihdam