19/03/2020 | Yazar: Kaos GL

GZone, drag performans sanatçıları Florence K. Delight ve Herhalde Meral ile “Ne Sen Sor Ne Ben Söyleyeyim” isimli yeni bir video serisine başladı. Pilot bölüm yayında!

GZone’dan talk show: “Ne Sen Sor Ne Ben Söyleyeyim” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

GZone Magazine’in “Ne Sen Sor Ne Ben Söyleyeyim” isimli yeni video serisi başladı. GZone, pilot bölümü yayınlanan programın nasıl çıktığını şöyle anlatıyor:

“İstanbul sahnelerinin en sevilen kuir performans sanatçılarından ikisi Florence K. Delight ve Herhalde Meral. Onlara ‘Haydi sizinle bir talk show çekelim’ dedik ve kameranın karşısına attık. Onlara ne bir format ne de bir konuk vermedik. Bu iki queen'in her şeyin üstesinden geleceğini düşündük. Yanılmadık da!”

“Ne Sen Sor Ne Ben Söyleyeyim”in pilot bölümünde Florence K. Delight ve Herhalde Meral; tanışma hikâyelerini, almak istedikleri konukları, Edis için önerdikleri drag adını, lisede yaşadıkları akran zorbalığı anılarını ve karşı konulmaz gullümlerini paylaştılar.

GZone, serinin devamının izleyici ilgisine bağlı olduğunu duyurarak o duyuruyu yaptı: “Kanala abone olmayı, videoyu beğenmeyi ve yorum yapmayı lütfen ihmal etmeyin.”

Keyifli seyirler.


Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: yaşam
İstihdam