03/03/2020 | Yazar: Kaos GL

GZone Our Pride partileri, Kinkyball ve 90’s Disco temalarıyla Mart ayında Ankara, Eskişehir, İstanbul ve İzmir’de olacak.

GZone Our Pride partileri Ankara, Eskişehir, İstanbul ve İzmir’de! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

GZone Our Pride, Mart ayı için parti takvimini yayınladı. LGBTİ+’lar baharın gelişini dört şehirde iki temayla kutlayacak: Kinkyball ve 90’s Disco. 

Kinkyball temalı parti 6 Mart’ta İstanbul’da; 90’s Disco temalı partilerse 13 Mart’ta Eskişehir, 14 Mart’ta Ankara ve 21 Mart’ta İzmir’de gerçekleşecek.

İstanbul

RX İstanbul’da gerçekleşecek olan Kinkyball teamlı partide, ShibariTurk performansçılarıyla birlikte drag performans sanatçıları Ceytengri, Spookpraxis ve MR & MRS Putka sahnede olacak. Partinin müziğini :unal, SaintJer ve Semih Akay yapacak.

Eskişehir

Social Casual’da Eskişehir çıkartmasını yapacak olan 90’s Disco temalı partide ise drag performans sanatçıları İnoj, MR & MRS Putka ve Nutella sahnede olacak. Partinin müziklerini SaintJer ve Mert Özcan yapacak. DJ’lerin setlerinin ardından Slang ve Gözen Vural canlı müzik performanslarıyla sahnede yerini alacak.

Ankara

The Stage Performance Hall’de Ankaralı lubunyaları buluşturacak olan 90’s Disco temalı partide drag performans sanatçıları Buğra Büyükşimşek, İnoj ve MR & MRS Putka sahnede. Gecenin müzikleri ise SaintJer’den.

İzmir

Hamam Bizbize’de İzmir’e baharı getirecek olan 90’s Disco temalı partide ise drag performans sanatçıları Florence K. Delight ve Nutella, gogo performans sanatçıları Mr.Cockie ve Julia sahnede olacak. Partinin müziklerini SaintJer ve Koray Eski yapacak.

Ayrıntılı bilgi için GZone’a buradan ulaşabilirsiniz.


Etiketler: yaşam
İstihdam